Folosirea afirmatiilor vindecatoare in constelatiile familiale

Publicat: 20 noiembrie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

folosirea-afirmatiilor-vindecatoare-in-constelatiile-familiale

folosirea afirmatiilor vindecatoare in constelatiile familiale

In cazul in care ati participat pana in prezent la un workshop de constelatii familiale, este posibil sa fi observat ca, intr-un anumit moment al constelatiei, facilitatorul sugereaza reprezentantilor anumite propozitii pe care acestia ar trebui sa le rosteasca.

Aceste afirmatii functioneaza ca niste propozitii vindecatoare.

Ele nu sunt folosite in mod automat, ci sunt foarte bine alese pentru a aduce o schimbare in campul informational. Dupa ce rostesc aceste afirmatii, reprezentantii se simt usurati. Daca afirmatiile nu sunt folosite intr-un moment semnificativ, ele nu vor avea niciun efect.

Esenta unei propozitii vindecatoare este ca ea ofera elementul de care campul energetic are nevoie pentru a se produce vindecarea. Tocmai de aceea afirmatiile ar trebui rostite cu sinceritate.

Ele sunt adevarate la nivelul cel mai profund al sufletului nostru. In momentul in care constientizam profunzimea intelesului lor, semnificatia lor depaseste straturile superficiale ale ego-ului nostru si ne conduce catre o noua viziune.

Un aspect important care merita sublinat este ca atat reprezentantii, cat si observatorii vor beneficia de pe urma acestor afirmatii. Chiar daca nu sunt implicati la nivel constient la fel de profund precum clientii, ei sunt afectati de puterea vindecatoare a acestor afirmatii.

Iata o serie de astfel de afirmatii vindecatoare:

• Catre parinti:

“Draga mama, iti dau acum un loc in inima mea. Tu esti mare, iar eu sunt mic. Tu daruiesti, iar eu primesc. Primesc ceea ce este bun de la tine, iar restul il las la tine.”

“Draga mama, imi primesc acum complet viata de la tine si voi face ceva bun cu ea, in onoarea intregii tale suferinte.”

“Draga mama, esti singura mea mama. Eu sunt precum sunt deoarece tu esti asa cum esti. Daca tu nu ai fi asa cum esti, eu nu as fi asa cum sunt. Tu esti cea potrivita pentru mine, draga mamica. Nu pot sa am alta mama in afara de tine.”

“Draga mama, las asta cu tine. Am crezut ca pot sa fac lucrurile sa fie in regula pentru tine, dar acum vad ca nu pot.”

• Copilul adoptat catre parintii naturali:

“Voi mi-ati dat viata si apoi m-ati dat spre adoptie. Locul meu este acum cu parintii adoptivi (sau pe cont propriu/ cu sotul sau sotia mea). Cu toate acestea, voi ati venit primii in viata mea si voi ramaneti parintii mei naturali.”

• Copilul adoptat catre parintii adoptivi:

“Parintii mei naturali mi-au dat viata, ei au primul loc in inima mea. Cu toate acestea, voi m-ati crescut si pentru aceasta va multumesc.”

• Parintii adoptivi catre parintii naturali:

“Voi sunteti parintii naturali ai copilului vostru. Voi ati venit primii, noi am venit dupa voi. Va onoram ca fiind primii.”

• Parintii naturali catre parintii adoptivi:

“Noi am venit primii. Va multumim pentru ca aveti disponibilitatea de a ne creste copilul. Ne retragem acum, dar ramanem primii.”

• Parintele catre copilul bolnav:

“Nu poti tu sa faci lucrurile sa fie in regula pentru mine. Lasa asta cu mine si ia ceea ce e bun. Mergi si traieste-ti viata in onoarea mea.”

In cazul in care simtim totusi o retinere atunci cand suntem pe punctul de a rosti aceste afirmatii sau dorim sa spunem cu totul altceva decat cuvintele pe care facilitatorul ni le-a adresat, ar fi indicat sa spunem ceea ce simtim cu adevarat.

Astfel, este posibil ca rostirea propriului adevar sa ne elibereze si sa ne indemne sa rostim cu sinceritate propozitiile vindecatoare. Dupa cum scrie si in Biblie, “doar adevarul ne va elibera”.

Resurse: “Family Constellations – a practical guide to uncovering the origins of family conflict” – Joy Manne, PhD

“Intoarcerea acasa – Un prim pas in lumea constelatiilor familiale” – Barbara Morgan

Daca doriti sa aflati mai multe despre metoda constelatiilor familiale, va asteptam la workshopurile noastre sau la sedintele individuale de constelatii familiale.

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *