Castiga un “Manual de folosire a vietii” oferit de Editura ATMAN!

Publicat: 5 decembrie 2013
Comentarii: 23 Răspunsuri

editura atman si aimee.ro va invita la concurs

concurs editura atman

Editura ATMAN si Aimee.ro va invita la un concurs online.

In cazul in care sunteti la curent cu cinematografia, cu siguranta ati auzit de Tom Shadyac.

Totusi, daca raspunsul vostru este negativ, aflati ca Tom Shadyac este un bine-cunoscut regizor, scenarist, producător și autor american. Este faimos pentru scrierea și regizarea filmelor Ace Ventura – Detectivul lui Pește, Profesorul trăsnit (Nutty Professor), Mincinosul mincinoșilor (Liar Liar), Dumnezeu pentru o zi (Bruce Almighty) și a documentarului Eu sunt (I Am).

Asteptam sa ne trimiteti sub forma de comentariu la acest articol, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Care este filmul dvs preferat regizat/produs de Tom Shadyac si de ce?

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti 5 exemplare ale cartii Manual de folosire a vietii de Tom Shadyac, oferite de Editura ATMAN.

Perioada de desfasurare : 5 – 12 decembrie 2013

Cei 5 castigatori vor fi afisati pe site in dimineata zilei de 13 decembrie 2013, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a cartilor. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim!

Cei 5 castigatori sunt:

Nemo Emanuel

Radu Dobre

Carmen Laura

Curieru Irina

Anda Mihaela Manea

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *