Generalitati

Publicat: 26 iulie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri
concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Bine ai venit la concursurile Aimee.ro!

Concursurile noastre au fost concepute pentru a ne apropia mai mult de utilizatorii nostri si pentru a le oferi ocazia sa-si exprime punctul de vedere asupra unor subiecte de interes din domeniul dezvoltarii personale sau al evolutiei spirituale.

Nu sunt niste simple concursuri, ci o ocazie de a impartasi celorlalti din trairile si experientele noastre. O ocazie de a fi constienti ca orice cuvant si gand bine intentionat pot transforma viata unui om.

In acelasi timp, ne bucuram foarte mult sa  oferim, cu ajutorul partenerilor nostri carora le multumim, premii interesante, care sa fie un sprijin pentru fiecare pe drumul sau catre dezvoltarea personala si spirituala.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *