Concurs Zana Norilor

Publicat: 14 decembrie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri
concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Iubesti norii? Atunci trimite-ne, pe adresa mihaela @ aimee.ro, raspunsul la intrebarea:


“Ce crede Zana Norilor ca sunt norii?”
(Raspunsul poate fi gasit si pe www.zananorilor.ro)

Premiul va fi oferit prin tragere la sorti si consta intr-un exemplar autografat al cartii de povesti “Zana Norilor – Sentimentele oamenilor sunt desenate pe cer”, o carte de dezvoltare personala pentru copil si parinte, cuprinzand  20 de povesti despre 20 de nori-sentimente si felul in care copiii si parintii le pot comunica celor din jur despre ele. Un cadou minunat pentru cei ce iubesc norii si… copiii!


Perioada de desfasurare:
14-21 decembrie 2009.

Zana Norilor va doreste succes si Sarbatori Fericite!

Castigator: Madalina Stoica.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *