Concurs: Vrei un loc la atelierele incubator107?

Publicat: 4 aprilie 2014
Comentarii: 5 Răspunsuri

 

In luna aprilie, incubator107 implineste 3 ani de existenta, motiv pentru care iti va oferi posibilitatea de a participa la unul dintre cele 3 ateliere ale acestei luni:
nocturna_incubator 107

In luna aprilie, incubator107 implineste 3 ani de existenta, motiv pentru care iti va oferi posibilitatea de a participa la unul dintre cele 3 ateliere ale acestei luni.

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti sub foma de comentariu raspunsul la urmatoarea intrebare:

Cum se numeste nocturna lunii aprilie?

Pentru raspuns, accesati site-ul www.incubator.ro.

Premiul consta in acordarea cate unui loc la cele 3 ateliere de mai jos. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.

1. Olarit: Lut, forma, culoare

Prelucrarea lutului, spun cărţile, vine din neolitic, a reprezentat şi încă este considerată o formă de materializare a însuşirilor artistice. Aşa să fie oare?

În cadrul celor trei ateliere de olărit, participanţii se vor familiariza cu lutul, vor învăţa să modeleze câteva forme simple, își vor etala talentul artistic și vor picta vase de lut arse, vor experimenta tehnici străvechi de realizare a vaselor de lut şi vor da viaţă unui obiect pe roata olarului. Orice obiect poate fi ulterior trecut prin procesul de ardere în cuptorul special şi poate fi luat acasă.

2. Vindecarea trecutului

Vom putea să învățăm cum să renunțăm la probleme vechi și dureri apăsătoare prin vindecarea corpului fizic, abordând sistematic și integral toate structurile fizice, până la nivel celular.

Vom învăța că și celulele au memorie la fel ca mintea și înregistrează toată existența noastră de la bun început. Iar memoria începe cu vârsta de 0 ani, din secunda conceperii. Și putem accesa această informație. O putem descătușa. Și putem să o folosim pentru a deschide surse și resurse incredibil de frumoase și puternice!

3. Life & Spiritual Coaching

Life Coaching este un atelier care aduce o transformare aparte, este o transformare care vine din interior. Studiile spun că ceea ce este în exterior este „oglinda” a ceea ce se află în interior.

Cu cât suntem mai echilibrați în interior, cu atât se răsfrânge asupra exteriorului și ne este mai bine, pe toate planurile vieții.

Cele trei întâlniri ale atelierului urmăresc să aducă fiecare participant la un grad cât mai ridicat de conștientizare a ceea ce sunt, ce caută în această lume, cu alte cuvinte, de ce sunt pe pământ și cum pot atinge echilibrul interior. Se vor primi unelte pentru a fi folosite în întreaga viață și teme care vor fi făcute între ateliere.

Perioada de desfasurare: 4-10 aprilie 2014

Cei 3 castigatori vor fi afisati pe site in cursul zilei de 11 aprilie 2014, in cadrul acestei pagini de concurs.

Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a premiului. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Se vor lua in considerare doar raspunsurile celor inscrisi in baza noastra de date, deci, daca nu ati facut-o deja, va invitam sa va inscrieti la newsletterul nostru!

Castigatori:

1. Olarit: Lut, forma, culoare – Corina

2. Vindecarea trecutului – Cristina

3. Life & Spiritual Coaching – Teodorescu

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *