Concurs “Fii femeia care ai fost menita sa fii!”

Publicat: 5 noiembrie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri
Concurs Fii femeia care ai fost menita sa fii - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Dragele noastre cititoare,
Va oferim ocazia de a participa gratuit la un eveniment deosebit dedicat femeilor. Daca esti din Brasov sau te poti duce la Brasov in perioada 19-21 noiembrie 2010, pentru a participa la seminarul “Fii femeia care esti menita sa fii!”, poti intra in concursul nostru.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne scrii pe adresa mihaela@aimee.ro, in cateva cuvinte, ce inseamna pentru tine sa fii femeie. Cel mai frumos raspuns va fi premiat cu un loc gratuit la seminarul  de dezvoltare personala desfasurat in Brasov, intre 19-21 noiembrie. Cititi mai multe despre eveniment aici.

Concursul este valabil pana in data de 14 noiembrie 2010.

Mult succes!

Echipa Aimee.ro

 • banner certificare
  banner certificare
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *