Concurs: participa la Serile introductive ale Scolii de Iluminare Ramtha

Publicat: 4 august 2009
Comentarii: Fără răspunsuri
Concurs - participa la Serile introductive ale Scolii de Iluminare Ramtha - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Saptamana aceasta se vor desfasura, in Iasi si Timisoara, Serile de Introducere tinute de Scoala de Iluminare a lui Ramtha. Aceste evenimente sunt oferite gratuit si sunt gazduite de catre Greg Simmons, un profesor al scolii venit din SUA. Toate aceste seri sunt oportunitati excelente atat pentru studentii activi, cat si pentru cei care nu sunt studenti in cadrul scolii, sa vina si sa afle despre Ramtha, scoala lui,  invataturile si disciplinele la care veti putea sa participati.

Vom avea suficient de mult timp pentru a adresa intrebari si a face schimb de pareri cu profesorul scolii.

Puteti aduce un prieten sau sa veniti singur, cat mai relaxat, pentru a va simti cat mai confortabil. Puteti participa doar la o parte din prezentare daca aveti altceva planificat, iar daca aveti intrebari vis-a-vis de aceste seri de introducere, va rog sa ma sunati la 0726-627.426 sau sa-mi scrieti la contact@ram-romania.ro.

In cadrul serii veti avea ocazia sa vedeti, in exclusivitate, cateva invataturi video ale lui Ramtha, iar la intrarea in sala aveti posibilitatea sa cumparati carti ale lui Ramtha, dar nu numai…

Va exista si o sesiune de autografe pentru aceia dintre voi care au cumparat sau vor cumpara cartea „Toate acestea le vei face si tu… SI CHIAR MAI MULTE ” de Greg Simmons – profesorul Scolii de Iluminare a lui Ramtha, care va gazdui aceste seri de prezentare.

Aceste seri, inclusiv traducerea, sunt oferite gratuit, iar mai jos gasiti data si locul in care va asteptam sa vizionati invataturi ale lui Ramtha, sa adresati intrebari vis-a-vis de Ramtha, scoala lui, cursurile de anul acesta din Romania, discipline, viitor, etc… :

Iasi : vineri, 7 august, Hotel Unirea (Str. Piaţa Unirii Nr. 5), ora 17:45
Timisoara : sambata, 8 august, Teatrul Maghiar (Str. Marasesti, Nr. 2), ora 16:45

 

Mai multe detalii pe: www.ram-romania.ro

 

CONCURS:

Utilizatorii nostri din aceste orase care vor participa la aceste evenimente sunt rugati sa ne trimita un e-mail pe adresa mihaela @ aimee.ro in care sa ne spuna ce le-a placut cel mai mult la aceste seri introductive si ce ar vrea sa stie despre Ramtha, invataturile lui si Scoala lui de iluminare.

Premiu: primii sase utilizatori care ne trimit acest e-mail vor primi cate un set de 4 carti din seria RAMTHA, oferite de editura MMS:

 • ” Cine suntem noi, de fapt”
 • ” Trezirea la o viata extraordinara”
 • ” Traversand raul”
 • ” Ghidul incepatorului pentru crearea realitatii”

 

 

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *