Concurs online: Vrei un loc la atelierele incubator107?

Publicat: 4 iunie 2013
Comentarii: 7 Răspunsuri

Va invitam la un nou concurs online.

De aceasta data, cei care ne vor raspunde sub forma de comentariu la acest post la intrebarea: “Ce va inspira cel mai mult in procesul vostru de dezvoltare personala?“, vor putea castiga, prin tragere la sorti, cate un loc la cele 5 ateliere de mai jos:

Cosite de Sanziene
Despre mere si dorinte
Olarit: Lut, forma, culoare
Plante aromatice – Cum le ingrijim si cum le folosim?
Pleinair. Peisaj in acuarele

Perioada de desfasurare: 4 iunie – 6 iunie 2013

Cei 5 castigatori vor fi afisati pe site in dupa-amiaza zilei de 7 iunie 2013, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care or fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a premiului. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Castigatorii sunt:

Cosite de Sanziene – Elena
Despre mere si dorinte – Bogdan
Olarit: Lut, forma, culoare – Daniela
Plante aromatice – Cum le ingrijim si cum le folosim? – Sebea Liliana
Pleinair. Peisaj in acuarele – Dana

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *