Concurs online: Castiga cartile Editurii Herald!

Publicat: 22 aprilie 2014
Comentarii: 81 Răspunsuri

 

concurs online: castiga cartile editurii herald
concurs-online

Dupa sarbatori, va intampinam cu un nou concurs online alaturi de Editura Herald.

Asteptam sa ne trimiteti sub forma de comentariu la acest articol, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Cine sunt autorii celor doua carti oferite de Editura Herald?

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti, urmatoarele 2 carti oferite de Editura Herald:

 

concurs-online
concurs-online

1. Kafka pentru deprimati – 99 de pilule inspiratoare pentru a usura crizele cotidiene

“Cartea reuneste 99 de maxime practice ale geniului praghez, care pot fi aplicate fara efort la complexele noastre relatii personale sau la dilemele cu care ne confruntam in viata. O filosofie kafkiana proaspata, originala si intensa pentru a depasi procesele si metamorfozele zilnice, fara a pierde drumul catre fericire.”

Pentru mai multe detalii despre aceasta carte, apasati aici.

 

concurs-online-editura-herald
concurs-online-editura-herald

2. Pitagora si misterele antichitatii

“In pachetul MISTERE DEZVALUITE publicat de editura Herald veti gasi o comoara bibliografica: Pitagora ramane marele propagator al Misteriilor pe pamant european; este prima veriga ce leaga continentul nostru de Colegiile sacerdotale ale Egiptului. El creeaza in aceasta parte a lumii primul Institut al inteleptilor si legislatorilor si intemeiaza la Crotona o scoala ce va deveni un centru permanent de Initiere Traditionala. Ii da atat o liturgie noua, generatoare a unei vii radieri spirituale, cat si un ansamblu precis de dogme confidentiale, ce condenseaza in mod simbolic esentialul Doctrinei secrete.”

Pentru mai multe detalii despre aceasta carte, apasati aici.

Perioada de desfasurare: 22 aprilie – 24 aprilie 2014

Castigatorul va fi afisat pe site in dimineata zilei de 25 aprilie 2014, in cadrul acestei pagini de concurs.

Din momentul in care va fi afisat, castigatorul are la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care a participat si adresa de livrare a cartilor.

Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim!

Castigatoarea este Loneta! Felicitari!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *