Concursuri

Concurs Intelepciunea sufletului

concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Inscrie-te la newsletter pe site-ul nostru si trimite-ne, pe adresa mihaela @ aimee.ro, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Cine este autorul cartii “Intelepciunea sufletului. Comori ale sufletului si sfaturi practice care iti pot transforma viata. (pentru raspuns, vizitati site-ul  www.divin.ro)

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti, unal din cele 5 carti amintite mai sus, oferite de Editura Adevar Divin.

Perioada de desfasurare: 4-18 mai 2010

Castigatorii vor fi afisati pe site in dimineata zilei de 19 mai, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat + o copie a buletinului de identitate. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

CASTIGATORI:

Loredana Dascalu
Mihai Manailescu
Laurentia Popescu
Ionut Gruia
Constanta Toader

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *