Concurs Intelepciunea sufletului

Publicat: 4 mai 2010
Comentarii: Fără răspunsuri
concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Inscrie-te la newsletter pe site-ul nostru si trimite-ne, pe adresa mihaela @ aimee.ro, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Cine este autorul cartii “Intelepciunea sufletului. Comori ale sufletului si sfaturi practice care iti pot transforma viata. (pentru raspuns, vizitati site-ul  www.divin.ro)

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti, unal din cele 5 carti amintite mai sus, oferite de Editura Adevar Divin.

Perioada de desfasurare: 4-18 mai 2010

Castigatorii vor fi afisati pe site in dimineata zilei de 19 mai, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat + o copie a buletinului de identitate. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

CASTIGATORI:

Loredana Dascalu
Mihai Manailescu
Laurentia Popescu
Ionut Gruia
Constanta Toader

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *