Concurs Editura Atman: Castiga cartea “Poliamor in secolul XXI”!

Publicat: 5 mai 2014
Comentarii: 35 Răspunsuri

 

Revenim cu un nou concurs online, insa de aceasta data tema cartii oferita de Editura Atman este destul de provocatoare: “poliamorul”.
concurs

Revenim cu un nou concurs online, insa de aceasta data tema cartii oferita de Editura Atman este destul de provocatoare: “poliamorul”.

In cazul in care termenul acesta pare destul de incert, cartea de mai jos ne va ajuta sa intelegem tainele iubirii alaturi de mai multi parteneri.

Afla din randurile urmatoare cum poti castiga cartea “Poliamor in secolul XXI – Iubire si intimitate cu parteneri multipli”.

Asteptam sa ne trimiti sub forma de comentariu la acest articol, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Cine este autorul cartii “Poliamor in secolul XXI – Iubire si intimitate cu parteneri multipli”–Editura Atman?

Premiu: Veti putea castiga, prin tragere la sorti, 3 exemplare ale cartii “Poliamor in secolul XXI – Iubire si intimitate cu parteneri multipli”.

Iata cateva cuvinte despre aceasta carte:

“Cuvântul poliamor este unul inventat pentru a denumi un gen diferit de relaționare. Poli provine din limba greacă și înseamnă „mai mulți”.

Amor provine din limba latină și înseamnă „iubire”.

Combinarea acestor rădăcini din cele două limbi este împotriva regulilor, așa cum este și să iubim mai mult de o persoană odată atunci când vine vorba de iubirea romantică sau erotică.

Folosesc cuvântul poliamor pentru a descrie o întreagă paletă de stiluri de iubire care pornesc din înțelegerea că iubirea nu poate fi forțată și nici împiedicată să curgă în vreo direcție particulară.

Dragostea căreia i se permite să se expansioneze, de obicei ajunge să înglobeze un număr mai mare de oameni.

Pentru autoare, poliamorul desemnează o atitudine interioară de a lăsa iubirea să evolueze fără așteptări ori cerințe ca ea să arate într-un alt fel decât cel în care se configurează cu un număr mai mare de parteneri implicați.

Spre deosebire de alte cărți pe această temă, Poliamor în secolul XXI combină cercetări și fapte reale pentru a oferi o analiză documentată și imparțială a poliamorului ca stil de viață, precum și ca mișcare socială și de a-l plasa într-un context psihosocial și istoric.

Diversele situații povestite, precum și experiențele personale permit cititorului o mai bună înțelegere a poliamorului și a oamenilor care îl practică și care se bucură de acesta.

Deborah Anapol tratează multe aspecte practice, utopice precum și dificultățile acestui stil de viață intrigant, misterios și adeseori dramatic.

Autoarea tratează cu multă sinceritate problemele dificile precum natura implicării fără exclusivitate, echilibrul dintre nevoile personale cu loialitatea pentru un partener, evaluarea dogmelor despre iubire și despre relații, impactul poliamorului asupra copiilor, precum și provocările care apar atunci când un partener dorește monogamie, iar altul preferă poliamorul.

Fără a emite niciun fel de judecăți, ea explorează această practică ce devine din ce în ce mai populară și revelează natura reală a unui stil de viață pe care mulți nu îl înțeleg.

Daca doresti sa citesti mai multe despre aceasta carte, apasa aici.

Perioada de desfasurare: 5 – 12 mai 2014

Cei 3 castigatori vor fi afisati pe site in dimineata zilei de 13 mai, in cadrul acestei pagini de concurs.

Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a cartilor.

Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti.
Va multumim!

Cei 3 castigatori sunt:

 Paul Stefan

Mihai Tanasie

Marius T

Felicitari!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *