Concursuri

Concurs Editura Adevar Divin

concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Inscrie-te ca membru pe site-ul nostru si trimite-ne, pe adresa mihaela @ aimee.ro, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Precizati care sunt cei doi autori ai cartilor “Mesaje de la ingerii tai. Ce vor ingerii tai sa stii” si “90 de minute in rai. O poveste adevarata despre viata si moarte” (pentru raspuns, vizitati site-ul  www.divin.ro)

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti, unul din cele 5 seturi alcatuite din cele doua titluri de mai sus, oferite de Editura Adevar Divin.

Perioada de desfasurare: 13-27 ianuarie 2010

Castigatorii vor fi afisati pe site in dimineata zilei de 28 ianuarie, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat + o copie a buletinului de identitate. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

CASTIGATORI:

Rodica Ifrim

Cristina Alexandru

Monica Ionescu

Andra Cristina Balan

Dan Stefan Mircioi

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *