Concurs: Castiga cartea “Vorbe mestesugite despre Dao” – Editura Herald!

Publicat: 31 martie 2014
Comentarii: 58 Răspunsuri

 

Pentru a intra in concurs, asteptam sa ne trimiteti sub forma de comentariu la acest articol, raspunsul la urmatoarea intrebare:
concurs editura herald

In aceasta saptamana, Editura Herald ne ofera doua exemplare ale cartii “Vorbe mestesugite despre Dao”.

Pentru a intra in concurs, asteptam sa ne trimiteti sub forma de comentariu la acest articol, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Cine este autorul cartii “Vorbe mestesugite despre Dao”? (pentru raspuns, intrati aici).

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti, cate un exemplar din cartea amintita.

Perioada de desfasurare: 31 martie – 6 aprilie 2014

Cei 2 castigatori vor fi afisait pe site in dimineata zilei de 7 aprilie 2014, in cadrul acestei pagini de concurs.

Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a cartilor. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim!

Castigatorii sunt:

Denise Demetrescu

Enache Aurelia

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *