Concursuri

Concurs: Cartea Trezirii – Adevar Divin

concursLupta cu morile de vant sau puterea lui ACUM

Cele mai frumoase trei comentarii, in opinia noastra, ale urmatorului text primesc cadou cate un exemplar din ,,Cartea trezirii – Sa avem viata pe care o dorim fiind prezenti in viata pe care o avem” de Mark Nepo, editura Adevar Divin.

,,Este o poveste veche despre un tanar care ingheta pe marginea unui drum din Alaska. El agita un carton si voia sa faca autostopul pana in Miami. Era atat de frig incat abia tinea in mana cartonul pe care era scrisa destinatia la care dorea sa ajunga. Dupa o luna asteptare, un sofer de camion mai prietenos a oprit si i-a spus: <<Nu merg pana la Miami, dar ajung pana la Fort Lauderdale.>>
Deceptionat, tanarul a spus:<<Oh>> si a pornit pe jos.”

Voi ce considerati?

Merita sa luptam pentru un scop pe care ni l-am propus, dar care poate ramane la stadiul de ideal sau ar trebui sa profitam de micile oportunitati ale vietii, care apar pe parcurs?

Textul este extras din cartea cu care veti fi premiati.Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti ca useri pe site-ul www.aimee.ro si sa ne lasati mai jos comentariile voastre legate de intrebarea de mai sus. Perioada de concurs 7-21 decembrie 2012. Castigatorii vor fi afisati pe pagina concursului in data de 21 decembrie.

Mai multe despre aceasta carte, gasiti aici.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *