Concurs: Cartea Trezirii – Adevar Divin

Publicat: 7 decembrie 2012
Comentarii: Fără răspunsuri

concursLupta cu morile de vant sau puterea lui ACUM

Cele mai frumoase trei comentarii, in opinia noastra, ale urmatorului text primesc cadou cate un exemplar din ,,Cartea trezirii – Sa avem viata pe care o dorim fiind prezenti in viata pe care o avem” de Mark Nepo, editura Adevar Divin.

,,Este o poveste veche despre un tanar care ingheta pe marginea unui drum din Alaska. El agita un carton si voia sa faca autostopul pana in Miami. Era atat de frig incat abia tinea in mana cartonul pe care era scrisa destinatia la care dorea sa ajunga. Dupa o luna asteptare, un sofer de camion mai prietenos a oprit si i-a spus: <<Nu merg pana la Miami, dar ajung pana la Fort Lauderdale.>>
Deceptionat, tanarul a spus:<<Oh>> si a pornit pe jos.”

Voi ce considerati?

Merita sa luptam pentru un scop pe care ni l-am propus, dar care poate ramane la stadiul de ideal sau ar trebui sa profitam de micile oportunitati ale vietii, care apar pe parcurs?

Textul este extras din cartea cu care veti fi premiati.Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti ca useri pe site-ul www.aimee.ro si sa ne lasati mai jos comentariile voastre legate de intrebarea de mai sus. Perioada de concurs 7-21 decembrie 2012. Castigatorii vor fi afisati pe pagina concursului in data de 21 decembrie.

Mai multe despre aceasta carte, gasiti aici.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *