Concurs: “Bion3 te trimite la mare” si nu numai…

Publicat: 11 iulie 2014
Comentarii: Fără răspunsuri

 

pleaca la mare cu bion! concurs
pleaca la mare cu bion! concurs

Te-ai intrebat vreodata care este legatura dintre suplimentele alimentare si dorinta ta de a-ti petrece vacanta la mare?

Chiar daca raspunsul tau va fi negativ, noi nu vom sta pe ganduri si iti vom arata cum suplimentele alimentare Bion3 iti vor indeplini dorinta.

Asadar, te invitam sa faci cunostinta cu promotia MerckCH care iti va oferi posibilitatea de a castiga un premiu de vis – un sejur de 2 zile la Mamaia la Hotel de 5 *.

Insa anuntul nostru nu se apropie deloc de final. Iar acest lucru este posibil deoarece avem multe alte premii pentru tine:

Premiul II – un televizor LED Samsung UE32F5000 diagonala 80cm, display Edge LED, Full HDAA
Premiul III – o tableta Samsung Galaxy Tab 3 10.1 P5210 16GB Android 4.2
Premiul IV – 2 genti calatorie Samsonite Brasil
*Premiul V – 5 genti postas Laptop Samsonite
*Premiul VI – un Apple iPod nano 7th generation 16GB

(*premiile V si VI se vor acorda prin participarea la concursul nostru pe Facebook)

Deoarece suntem siguri ca ti-am starnit interesul, iti lasam aici site-ul nostru (http://promotie-merckch.ro/) si pagina noastra de Facebook (https://www.facebook.com/promotiemerckch) pentru a afla toate informatiile de care ai nevoie.

Iti uram succes!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *