Concurs 8 martie : Castiga o invitatie la atelierul Biodanza din 23 martie

Publicat: 4 martie 2014
Comentarii: 3 Răspunsuri

 

Cel mai frumos raspuns, in opinia noastra, va beneficia de participarea gratuita la atelierul Biodanza din 23 martie cu tema “Culoarea verde”.
biodanza

Cu ocazia zilei de 8 martie, ti-am pregatit un concurs care sa te ajute sa-ti explorezi si sa-ti manifesti feminitatea.

Iata care sunt conditiile de participare:

Asteptam sa ne trimiti sub forma de comentariu la acest articol, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Din punctul tau de vedere, care este legatura dintre dans si feminitate?

Premiu: Cel mai frumos raspuns, in opinia noastra, va beneficia de participarea gratuita la atelierul Biodanza din 23 martie cu tema “Culoarea verde”.

Perioada de desfasurare: 4-7 martie 2014.

Castigatorul va fi afisat pe site in dupa-amaiza zilei de 7 martie 2014, in cadrul acestei pagini de concurs.

Din momentul in care va fi afisat, castigatorul are la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele si concursul la care a participat.

Dar vestile bune nu se incheie aici:

Toate persoanele care participa la acest concurs beneficiaza de o reducere de 25% la atelierul Biodanza din 23 martie.

Concursul se adreseaza doar persoanelor din Bucuresti.

Premiul va fi acordat cu conditia sa fiti inscrisi la newsletterul nostru.

Mai multe despre atelierele Biodanza, regasiti in randurile de mai jos:

Ce s-ar întâmpla dacă, în loc de a ne construi doar viața, am avea nebunia sau înțelepciunea de-a o dansa?” Roger Garaudy

Creat în anii 60’ de către Rolando Toro Araneda, psiholog, antropolog, poet si pictor chilian, BIODANZA, sau „Dansul Vietii”, este un sistem de dezvoltare personală progresiva.

Exercitiul (miscarea, gestul) de BIODANZA se situează in perspectiva intalnirii (cu sine, cu ceilalti), prin experienta singulara a corpului si a sensibilitatii.

Corpul in miscare, in timpul unei asa-numite “vivencia” de BIODANZA (experienta traita cu mare intensitate in momentul prezent), nu se supune niciunei tehnici, niciunui efort si nu urmareste nicio performanta ; el este pur si simplu corpul viu, care da si primeste, care se deschide si se reculege, care respira si exprima emotia. De aceea BIODANZA se adreseaza tuturor.

Nu trebuie să stii sa dansezi! Nu ai nevoie de aptitudini fizice particulare! Corpul tau stie.

 

dansul vietii
dansul vietii

Printre efectele fiziologice, psihologice si biologice, practicind BIODANZA, vei resimti: ameliorarea starii de bine, in general, si a sanatatii fizice, in particular; cresterea vitalitatii, a creativitatii, a senzualitatii, a optimismului; manifestarea potentialului genetic, a sensibilitatii si a afectivitatii; bucuria de a fi tu insuti in fiece clipa.

Studiile stiintifice realizate asupra raspunsurilor neurovegetative ale corpului, in urma unei „vivencia” de BIODANZA, au demonstrat ca anumite exercitii au o actiune de reglare a nivelului visceral, activind sistemul simpatic sau cel parasimpatic. Alte exercitii stimuleaza emotii specifice, care produc efecte semnificative asupra perceptiei de sine si asupra modului de comunicare afectiva cu alte persoane.

La scurt timp dupa crearea sa, in Santiago de Chile, BIODANZA cunoaste o extindere semnificativă in America Latina si, incepind cu 1970, devine materia unui curs universitar în Departamentul de Estetica a Universitatii Pontificale Catolice din Chile; Rolando Toro a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace pentru activitatea de BIODANZA si contributia adusa umanitatii ; astazi, BIODANZA face parte din programa de studii în colegii si universitati chiliene.

In Europa a fost introdusa in anii 80’, initial în Italia, apoi in Franta, Belgia, Germania. De 2 ani de zile Romaniei celebram si in Romania “DANSUL VIETII”, prin ateliere tematice, animate de profesorul chilian CAMILO ACUNA si unica facilitatoare romanca, LILIANA COSBUC IORDACHE.

Te invit cu mare drag la urmatorul atelier de Biodanza din 23 martie cu tema « CULOAREA VERDE ».

Verdele inseamna deschiderea inimii, inseamna caldura sufleteasca, inseamna revelarea adevarului sufletului tau, inseamna iubire neconditionata, verdele inseamna afectivitate si spatiu sacru.

O femeie care danseaza este o femeie care simte.

O femeie care se exprima prin dans este FEMEIE caci este expresia senzualitattii, a fragilitatii si a naturaletii abundente a yin-ului ei cel mai profund.

O femeie care danseaza este o zeita caci atinge culmile frumusetii si feminitatii fara nici un efort, este ingemanare intre sacru si profan, este expresie de sine datatoare de viata.

Ce as mai putea adauga despre ce inseamna sa dansezi atunci cind iti lasi corpul sa respire, sa simta, sa straluceasca ? Despre asta este Biodanza : este despre iubirea pe care ti-o daruiesti tie insati, trupului tau, plenar, in formele-i sublime, organice, totale.

Asta este Biodanza : o clipa de eternitate in oceanul nemarginit al vietii, un crimpei de feminitate ce izbucneste navalnic din faldurile noduroase ale timpului si spatiului ; si ce invitatie mai frumoasa la a-ti trai viata decit sa o patrunzi cu toata forta vitala de care esti capabila ?

Iata o provocare pentru tine : atelierul de BIODANZA din 23 martie imbracat in « VERDE » care-ti va vorbi exact despre esenta ta venusiana, care-ti va permite sa-ti deschizi inima catre tine si catre ceilalti, catre VIATA!

More info :

www.facebook.com/Biodanza.romania 
www.facebook.com/amaliamateescu9
www.zorii-iubirii.ro
www.biodanza.org;
www.biodanzapolo.com
http://neatza.a1.ro/invitati/Biodansul-un-sistem-de-integrare-si-dezvoltare-a-p_13729.html

Castigatoarea este Margareta. Felicitari!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *