castigatorul concursului tratament cosmetic de 1 martie
Concursuri

Castigatorul concursului Tratament cosmetic de 1 martie

Castigatorul concursului este anuntat in aceasta prima zi de primavara. Pentru ca ne-au placut foarte mult comentariile voastre, regasiti in cele ce urmeaza unele dintre cele mai frumoase raspunsuri pe care le-am primit la intrebarea:

,, Cu ce emotii asociati primavara?”

si desigur numele castigatoarei tratamentului cosmetic.

,,Pentru mine primavara se asociaza cu bucuria, increderea, tineretea, avantul, renasterea, culoarea, triumful luminii asupra intunericului.
Este un anotimp al curateniei interioare si exterioare, al innoirii inclusiv in starea noastra de spirit, fiind propice luarii deciziilor pentru viitor, chiar daca aceasta inseamna schimbarea planului de alimentatie, luarea unui abonament la o sala de fitness, stabilirea locului de petrecere a vacantei sau a urmatorilor pasi de facut in cariera.
Totodata, acest anotimp ma duce cu gandul la daruire, bunatate, un cat de mic ajutor dat cuiva necunoscut, un ghiocel si un zambet daruit unei batrane pe strada…” Leyla Nutu

,, Azi e o zi cu totul specială pentru mine. Ştiţi de ce ?A venit primăvara cu mirosul lunii martie, cu ghioceii albi ca perlele bunicii ,cu păsărele care ne alină sufletul ranit, cantându-ne frumos, cu soarele auriu ce ne face să fim veseli în fiecare zi ,deoarece el  e o bucurie pentru noi , şi cu norişorii care ne mai supără uneori când cad picuri limpezi şi deşi.
De îndată ce luna martie iese din cutia de anotimpuri, soarele încalzeşte uşor trotuarul obosit, mugurii încep să dea la iveală culori pastelate, strada miroase a ghiocei, iar păsărelele iubăreţe cântă pe crengile copacilor.
Aş vrea ca primăvara să ţină tot anul. Îmi plac florile primăverii – ghioceii, zambilele, lalelele, părăluţele, narcisele, clopoţeii. Soarele timid, aerul subţire şi îmbătător. Este o nebunie, ce mai! Urmăresc cu înfrigurare cum plesnesc primii muguri – şi acesta e pentru mine semnul absolut al dragostei de viaţă. Mi se pare un miracol seva care pompează în ramurile bătrâne, ce păreau fără viaţă peste iarnă, înverzind frunzuliţele ce se desfac din muguri şi cresc văzând cu ochii, de la o oră la alta. E un spectacol minunat, care îşi are reversul toamna, când frunzele trec prin toate nuanţele ruginii, pentru a se desprinde şi a cădea pe pământ. Când rămân crengile goale de frunze, simt că am murit şi eu puţin.
Primăvara este momentul înnoiri culorilor proaspete si luminoase  al florilor. Primăvara este o reflexie a grădinii sufletului nostru.’’ Maria Ardelean

,, Natura renaste: pomii infloresc, pasarelele ciripesc, cheful de a avea mai multe activitati creste, creste cheful de viata, ma indragostesc usor primavara (sufletul este mai deschis emotiilor).
Emotiile sunt: veselie, dragoste, vitalitate” Nicoleta Pasescu

,, PRIMAVARA MA ANIMA SENTIMENTE DE RENASTERE SI REINNOIRE.” Aurelia Birgoan

,, Pentru mine, primavara este cel mai minunat anotimp, care ma duce cu gandul la renastere, reimprospatare, retrezire la viata.
Verdele care incepe sa inavluie totul imi transmite o senzatie de prospetime, purificare si relaxare.” Madalina Iancu

,, Emotiile cu care obisnuiesc sa asociez primavara sunt : nerabdare, inviorare, bucurie, precum si sentimentul de trezire la viata.” Oana Stochita

,, Asociez primavara cu sentimentul de renastere, de curatare in profunzime, de luminozitate ce ne inunda odata cu razele calde ale soarelui…
Pur si simplu imi vine sa chiui de fericire si bucurie si as vrea si pielea mea sa fie la fel de radioasa ca sufletul meu!” Ioana Daian

,, Eu asociez primavara cu bucuria, cu renasterea naturii si trezirea la viata. Imi place sa vad ghioceii, zambilele, freziile cu parfumul lor proaspat, soarele care straluceste, culorile vii ale naturii si pasarile care ciripesc.”Loredana Vaduva

Castigatoarea concursului este Maria Ardelean. Va multumim pentru participare si speram sa resimtiti toate acele emotii pe care le-ati descris.
Echipa Damaideparte.ro

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Ardelean Maria spune:

    V-am raspuns pe email si astept detaliile dumneavoastra.Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *