Viata lui Pi sau curajul de a nu avea control

Publicat: 28 decembrie 2012
Comentarii: Fără răspunsuri

viata lui pi sau curajul de a nu avea control

viata lui pi sau curajul de a nu avea control

Filmul ,,Viata lui Pi” este o sursa buna de relaxare prin insasi povestea prezentata, cat si o incursiune in incercarile in fata carora omul este supus atunci cand vorbim de raportul credinta-evolutie spirituala.

,,Cand omul e jos, mintea e sus” este unul dintre citatele acestui film.

In dorinta de a-si gasi drumul spiritual, personajul principal Pi Patel, strabate cele trei religii pentru a descoperi ca adevaratele lectii de viata vin in urma unei experiente care, desi se dovedeste aventuroasa si spectaculoasa, il aduce fata in fata cu adevarata sa credinta, experimentarea propriu-zisa.

  • Timpul este o iluzie care ne face sa gafaim

Ramas fara familie si aflat pe o barca in mijlocul oceanului cu un tigru, Pi descopera ca atata timp cat ramane deschis la a cauta solutii, acestea nu intarzie sa apara. Astfel, afla ca tigrul care inainte parea cel mai mare dusman, devine de fapt singura sa companie, iar daca vrea sa supravietuiasca, trebuie sa gaseasca o cale prin care sa se inteleaga cu acesta.

Pe langa faptul ca isi pierde familia si ca pana si tigrul il paraseste dupa ce amandoi ajung pe uscat, Pi constientizeaza ideea atasamentului fata de oamenii din jurul lui si realizeaza ca intreaga viata este un proces ciclic in care abandonam si suntem abandonati.

Amuzant si plin de peripetii, dar si plin de intrebari pe care ni le adresam noua insine pentru ca mai apoi sa le pasam divinitatii, viata lui Pi reprezinta de fapt aventura pe care fiecare dintre noi o parcurge cu scopul de a gasi propriile raspunsuri.

 

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *