Seriale online din care ai ce invata

Publicat: 24 august 2015
Comentarii: 8 Răspunsuri

Exista cateva seriale online care m-au insotit pe parcursul ultimilor ani. Replicile care mi-au mers direct la suflet, personajele pe care le-am iubit si care mi-au devenit prieteni interiori, cele pe care le-am urat si care mi-au reflectat parti din mine, modul in care fiecare episod imi reflecta viata sau ceea ce se intampla in procesul meu interior din acel moment, sunt lucruri care au ramas in inima, mi-au dat putere, m-au facut sa plang, sa rad, sa mai descopar ceva din mine si sa merg mai departe.

Sunt cateva seriale online pe care le recomand din suflet, nu doar ca o modalitate de a petrece timpul liber, ci si ca un nou prilej de a invata  despre viata, despre oameni, despre relatii, despre nevoile noastre, despre frumusetea sufletului nostru.

Puteti gasi aceste seriale online subitrate pe site-ul  http://www.veziserialeonline.info/. Iata mai jos preferatele mele:

greys-anatomy

Grey’s Anatomy – Unul din cele mai frumoase seriale online gratis pe site-ul http://www.veziserialeonline.info/.  Se petrece intr-un spital, actiunea situandu-se permanent pe linia foarte fragila dintre viata si moarte. Presarat cu adevarate lectii de viata, pe care le extragem din interactiunile doctorilor cu pacientii si din vietile personale ale celor care lucreaza in spital. Scenariu impecabil, pe alocuri de o profunzime rar intalnita pentru un serial si niste actori de care ti-e imposibil sa nu te indragostesti. De departe, unul din preferatele mele la capitolul seriale online.

greys-anatomy

Doctor Quinn – Serialul copilariei mele, l-as recomanda tuturor copiilor si adolescentilor, incepand de la varste fragede. Un serial care ofera modele morale si valori ce pot fi aplicate in vremurile noastre, secole mai tarziu, avand in vedere ca actiunea se petrece in anii 1800. Un serial despre asumarea puterii feminine intr-o lume a barbatilor, un serial despre valorile familiei, onoare, toleranta si curaj.

dr-quinn

Rome – Unul din acele seriale online din seria de seriale istorice, reprezinta o incursiune in civilizatia romana, cu obiceiurile, costumele, viziunea asupra vietii si mortii din acele timpuri. Pentru pasionatii de istorie este un serial cu adevarat bun.

rome

Dr. House – Pentru pasionatii de detalii medicale, puteti afla multe din acest serial, unul din cele mai vizionate seriale online. Insa serialul are valoare fara doar si poate prin modul in care e construit personajul principal, intr-o maniera intriganta, de o sinceritate zdrobitoare, ascunzandu-si propriile rani in spatele unei mizantropii crunte, insa aratand din cand in cand faptul ca nu este nimic altceva decat un om obisnuit.

dr-house

Profilage – Unul din acele seriale online care ti se lipesc de suflet prin frumusetea interioara a personajului principal. Personajul principal este o specialista in criminologie, care reuseste prin intuitia sa extraordinara si capacitatile extrasenzoriale sa intre in mintile criminalilor si sa acceseze zona psihicului care le motiveaza crimele. O lectie de intuitie, luciditate, compasiune si nu in ultimul rand, de psihologie clinica.

profilage

Hannibal – Pentru cei pasionati de seriale online cu tenta horror, este un serial care exploreaza zonele profund intunecate ale psihicului uman. Este excelent realizat, jongland cu aspecte psihanalitice precum pulsiunea spre moarte si spre distrugere aflate in fiecare dintre noi.

hannibal

Mash – O minunata comédie ce mascheaza o adevarata drama, avand la baza o idee profunda legata de capacitatea umana de supravietuire pe timp de razboi, de puterea de regenerare a spiritului uman prin strategii precum umorul, a face haz de necaz, a-ti face viata pe cat posibil placuta, in ciuda a ceea ce se intampla in exteriorul tau.

mash

A Gifted Man – Un serial online despre un medic cu capacitati paranormale si modul in care reuseste sa le gestioneze.

A_Gifted_Man

Sex and the City – Unul din cele mai celebre seriale online din toate timpurile, cu accente de glamour, despre viata asa cum e, de la superficial la complex, si despre relatii, exact asa cum sunt. Scenariul este savuros, personajele minunate, lectiile despre relatii sunt binevenite pentru oricine isi pune intrebari legate de acest subiect.

sex-and-the-city

United States of Tara – Un serial online superb despre o persoana cu sindromul personalitatilor multiple, foarte bine jucat si realizat. E interesant de urmarit cum gestioneaza personajul principal si familia aceasta afectiune.

usoftara

Ghost Whisperer – Unul din serialele online aflate la granita cu spiritualitatea, despre comunicarea cu lumea spiritelor. Personajul principal este un medium care are capacitatea de a vorbi cu spiritele ratacite ale celor morti si a le ghida inspre lumina.

ghost-whisperer

Lie to me – Un serial online foarte bun pentru a invata despre limbajul corpului, despre semnele corporale ale minciunii si despre cum sa-ti dai seama cand esti mintit

lie-to-me

The Big C – Un serial online cu multe lectii de viata, avand ca subiect modul in care personajul principal gestioneaza experienta de a fi bolnava de cancer

the-big-c

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *