Iubire și conexiuni de suflet în filme

Publicat: 23 octombrie 2019
Comentarii: 1 Răspunsuri

Iubire și conexiuni de suflet: Filme despre suflete gemene, suflete pereche

Prețuiesc filmele în care iubirea de cuplu este privită ca o conexiune spirituală, dincolo de capacitatea noastră de a-i înțelege puterea și dincolo de limitările minții de a o încadra în cadre prestabilite despre ce știm că ar trebui să însemne Iubirea.

Vă prezint mai jos câteva filme al căror ingredient principal este Iubirea. Cu adevărat, merită văzute de toți cei al căror suflet tânjește după conexiune spirituală prin iubirea de cuplu.

In your eyes: un film despre suflete gemene, despre conexiunea energetică dincolo de înțelegerea minții dintre doi tineri care nu s-au văzut niciodată, însă s-au simțit la nivel energetic tot timpul.

La La Land: Un film superb despre Iubire, muzică, misiunea comună în cuplu dar și linii de destin diferite și dificultăți ale vieții pe care le punem în calea iubirii.

Cafe Society: Despre iubirile care ne marchează pe viață, chiar și atunci când pretindem că am mers mai departe. Un film despre o astfel de iubire “imposibilă”, care nu și-a găsit loc în conjuncturile vieții de zi cu zi însă nici nu a dispărut vreodată.

The Vow: Un film recomandat scepticilor în iubire. Despre angajament pe viață în iubire, la bine și la rău. Despre puterea neclintită a iubirii, în fața oricăror obstacole, dincolo de orice logică și slăbiciune umană. Cu adevărat impresionant, mai ales că este inspirat dintr-un caz real.


Serendipity: Filmul meu preferat despre suflete gemene. Despre cum o întâlnire “întâmplătoare” îți poate schimba viața pentru totdeauna și despre cum Universul conspiră pentru a-i aduce împreună pe cei meniți unul pentru celălalt.

Palmeras en la nieve: Un film superb despre iubirea adevărată care nu poate fi distrusă de nimic. Nici de distanță, nici de timp, nici chiar de moarte.


Waiting for forever: Un film despre iubirea ingenuă și puterea interioară de a susține în inimă o astfel de frecvență, mai atunci când cei din jur te cataloghează ca nebun. O lecție frumoasă de viață.


Breathe: Din aceeași categorie cu The Vow, un film care vorbește despre angajamentul față de iubire și persoana iubită, dincolo de orice test al vieții și al destinului.

After: Aparent un film despre iubirea adolescentină. Însă întregul scenariu dintre cei doi se transformă într-o conexiune de suflet puternică. Despre felul în care acest fel de iubire este adesea testat de cei din jur și despre importanța de a sta în adevăr în astfel de momente.

https://www.youtube.com/watch?v=31JE25Cw-iQ

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *