Filmul Perfect sense sau dincolo de simturi

Publicat: 24 februarie 2012
Comentarii: Fără răspunsuri

Ce s-ar intampla daca ne-am pierde, rand pe rand, simturile?

Oare ne-am putea continua viata, la fel ca inainte? Cum ne-am mai putea raporta la ceilalti daca ne-am pierde dintr-o data mijloacele prin care ne reprezentam lumea in interiorul nostru? Acesta este subiectul pe care il propune filmul Perfect sense pe care vi-l recomand din suflet.

Filmul atinge un loc profund din noi, in mare parte pentru ca, de cele mai multe ori, uitam cat de mult din savoarea vietii provine din faptul ca putem mirosi o floare, putem asculta o melodie, putem gusta o bucatica de ciocolata sau putem vedea cerul. Pe langa haosul general care s-ar instala in lume, daca am pierde tot ce ne ajuta sa ne raportam la exterior si ne-ar ramane doar capacitatea de a simti, poate am capata si curajul sa mai dam o sansa dragostei si sa transformam ideea de intimitate in ceva cu adevarat profund. Si in lipsa oricarui alt loc spre care sa privim, am privi in sfarsit in interior.

“Acum e intuneric. Dar ei simt respiratia celuilalt. Si stiu tot ce au nevoie sa stie. Se saruta. Si simt lacrima celuilalt pe obrajii lor. Si daca ar mai fi ramas cineva sa-i vada, atunci ar arata ca niste iubiti obisnuiti. Mangaindu-si fata, trup langa trup, cu ochii inchisi, fara sa observe lumea din jurul lor.

Pentru ca asta e modul in care viata merge mai departe. Pur si simplu.”

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *