Film artistic: “Dincolo de viata”

Publicat: 26 mai 2011
Comentarii: Fără răspunsuri

Astazi va recomandam un film artistic cu mesaje profunde legate de viata si de moarte: “Dincolo de viata”, in regia lui Clint Eastwood.

Un film deosebit, o viziune profunda asupra vietii de dupa moarte, care ofera speranta si exploreaza posibilitatea de comunicare intre planul terestru si planul sufletelor. Va invitam sa va alocati timp pentru a privi cu altii ochi, pentru doua ore, viata, moartea, disparita, renasterea si frumusetea experientei de a fi om.

O femeie care a trait o experienta in preajma mortii, un medium care poate vorbi cu cei plecati in alt plan de existenta si un copil care si-a pierdut fratele – ei sunt personajele care va vor insoti in aceasta calatorie de evolutie spirituala.

Dati-le sansa sa va transmita din lectiile lor de viata.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *