Documentar: Secretul de dincolo de materie

Publicat: 11 martie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

Experientele noastre de dinainte de nastere formeaza un model biologic, care ne determina atitudinile si sentimentele fata de noi insine, relatiile si conexiunea cu Pamantul si cu lumea invizibila.

Cunoasterea acestui mecanism important poate fi folosita pentru a preveni anumite incidente, sau pentru a vindeca anumite aspecte din mintea si inima noastra, unde si-au facut loc multe programe limitative care ne aduc nefericire.

Biologul Bruce Lipton vorbeste in aceste documentar despre biologia celulara, aducand informatii extrem de interesante despre ADN si genetica celulei.

 • banner certificare
  banner certificare
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *