30 de filme de vazut

Publicat: 30 septembrie 2015
Comentarii: 5 Răspunsuri

In continuarea listei cu cele 155 de filme de vazut pe care v-am recomandat-o acum ceva timp, va propun astazi o lista noua cu 30 de recomandari de filme care merita vazute pentru mesajul lor, pentru scenariu, pentru jocul actorilor, pentru sentimentele pe care le-au trezit in mine si pentru intrebarile cu care am ramas la final.

Iata mai jos lista cu filme de vazut in perioada urmatoare, alaturi de o descriere a fiecarui film si de trailer-ul filmului pe care il puteti viziona la click pe titlu:

danny-collins

1. Danny Collins  – Ce s-ar fi intamplat cu viata noastra daca intr-un anumit moment un lucru s-ar fi intamplat sau nu? Unul din cele mai frumoase filme de vazut de anul acesta.

danny-collins

2. The best exotic Marigold Hotel – Unul din filmele mele preferate, din categoria filme de vazut atunci cand ti se pare ca lucrurile nu merg deloc in viata ta, plin de optimism si umor, despre optiuni noi si o viata noua la varsta a treia. Are doua parti, ambele la fel de frumoase si pline de invataminte.

best-exotic-marigold-hotel

3. Million dollar baby – Un film despre viata, moarte, a trai viata asa cum iti doresti si a trai din plin.

million-dollar-baby

4. Boys don’t cry – Un film despre o lume lipsita de compasiune, abuz, persecutori si victime. Din categoria filme de vazut pentru a construi o lume mai buna.

boys-don't-cry

5. Ostrov – Un film superb despre lumea spiritului, in viziune ruseasca. Unul din acele filme de vazut neaparat, daca suntem preocupati de aspectele spirituale ale realitatii.

Ostrov

6.  The Bridges of Madison County – Un film clasic, despre dragostea imposibila, cu o Meryl Streep superba si un Clint Eastwood irezistibil.

the-bridges-of-madison-county

7. Music of the heart – Un film despre vocatia adevarata si incapatanarea de a nu renunta la un vis. Din categoria filme de vazut atunci cand nu mai credem in misiunea noastra.

music_of_the_heart

8. Nosso Lar – Film despre realitatile spirituale de dincolo de moarte. Unul din acele filme de vazut cu orice pret, care ne poate determina sa avem o cu totul alta viziune asupra modului in care ne traim vietile.

Nosso_Lar

9. La belle verte – Un film extraordinar de frumos despre modul in care oamenii ar putea trai pe pamant, daca ar trai mai mult in acord cu sufletul lor. Din categoria filme de vazut daca suntem preocupati de  trairea unei vieti semnificative.

la-belle-verte

10. Mr. Nobody – Un film despre posibilitati de destin si alegeri pe care le facem: atat timp cat nu alegi, totul devine posibil.

mr-nobody

11.Green Card – Un film din categoria filme de vazut atunci cand nu mai credem in dragoste, cu Gerard Depardieux.

green_card

12. The Butler – Un film despre onoare, perseverenta si simtul datoriei.

The_Butler

13.  Woman in gold – Un film cu amintiri despre cel de-al doilea razboi, avand ca subiect un tablou al lui Gustav Klimt returnat in zilele noastre la proprietarul de drept

Woman_in_Gold

 

14. Law abiding citizens – Un film despre justitie si razbunare, in intelegerea si limitele constiintei omenesti.

law-abiding-citizen

15. As it is in Heaven – Un film despre puterea vindecatoare a muzicii si despre a-ti schimba viata prin reconectarea cu trecutul.

as-it-is-in-heaven

16. This is where I leave you – Un film despre familie si despre viata asa cum este ea

this-is-where-i-leave-you

17. Won’t back down – Un film despre ambitia unor mame de a schimba in bine viitorul copiilor lor.

won't-back-down

18. Mar Adentro – Un film superb despre refuzul de a mai trai si despre dorinta de moarte.

mar-adentro

19. Prime – Un film cu Meryl Streep, aparent comedie, despre relatiile dintre parinti si copii si modul in care acestia intruzioneaza in vietile adulte ale propriilor copii

prime

20. Deconstructing Harry – Un film foarte interesant despre viata si relatii. Din categoria filme de vazut in regia lui Woody Allen.

Deconstructing_Harry

 

21. Words and pictures – Un film despre cuvinte si imagini si modul in care acestea se combina in viata si in dragoste.

words_and_pictures

22. The life of David Gale – Un film impresionant despre lupta impotriva aplicarii pedepsei cu moartea in SUA.

Lifeofdavidgale

23. La source des femmes – Un film superb despre valoarea femeilor intr-o comunitate si importanta integrarii valorilor feminine la nivel social.

La-source-des-femmes

24. The spectacular now – Un film despre puterea momentului prezent, din perspectiva unor adolescenti. Unul din acele filme de vazut daca vrei sa te conectezi cu simplitatea modului de a gandi al tinerilor

the-spectacular-now

25. Inside out – Un minunat film aparent pentru copii, despre emotiile noastre si ce se intampla atunci cand nu le exprimam. Unul din filmele de vazut neaparat.

inside-out

26. Familia Belier – Un film superb despre familie si puterea de a ne desprinde de ea pentru a ne implini visele. Un film la care razi si plangi in acelasi timp.

familia-belier

 

27. Plansul lui Nietzche – Un film despre dileme existentiale, despre minte si suflet.

plansul-lui-nietzche

28. The road within – Despre prietenie si viata, din viziunea unui bolnav de sindrom Tourette, o anorexica si un obsesiv-compulsiv. Un film superb despre compasiune si conexiuni de suflet, dincolo de prejudecati si etichete

the-road-within

29. Everest– Despre curajul de a trai viata asa cum vrei si de a-ti urma chemarea, chiar daca moartea iti sulfa in ceafa la orice pas. Un film de vazut pentru cei care vor sa mediteze la teme precum aventura, pasiune, viata si moarte.

everest

30. Grey Owl – Un film superb despre valori umane, despre viata in conexiune cu natura si cu spiritual, despre dragoste si despre a atinge vietile celorlalti prin ceea ce esti cu adevarat.

grey-owl

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *