Vorbe fara glas Cum facem fata pierderilor, separarilor si violentelor din viata noastra
Cele mai bune carti

Vorbe fara glas: Cum facem fata pierderilor, separarilor si violentelor din viata noastra

La editura Ascendent a aparut de curand cartea Vorbe fara glas: Cum facem fata pierderilor, separarilor si violentelor din viata noastra, semnata de Cristiana Alexandra Levitchi, si Clara Toma.

Iata mai jos cateva fragmente din carte:

……………………………………….

Viata se naste din moarte si ambele sunt doua fete ale aceleiasi monede.

Aproape nu exista persoana care sa nu fi trecut printr-o trauma, o pierdere, o separare, fie decesul unei fiinte dragi, fie pierderea unui ideal, pierderea face parte din viata si nu putem s-o ignoram. Deseori, lipsa constientizarii acestor pierderi duc la probleme psihoemotionale si psihosomatice care nu sunt recunoscute ca avand cauza in incapacitatea de a trai acele pierderi.

Cartea de fata nu isi doreste sa fie placuta, insa isi doreste sa fie edificatoare si clarificatoare in acest labirint de traume, dureri, pierderi, separari. O sa descoperiti ce este trauma, ce este o separare, ce este doliul si cum trecem prin el.

Cartea se poate comanda la www.edituraascendent.ro (office@edituraascendent.ro, edituraascendent@gmail.com, tel 0747085371).

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *