Sexualitate si spiritualitate: 11 carti online

Publicat: 3 februarie 2016
Comentarii: 6 Răspunsuri

Iata doi termeni care apar alaturati din ce in ce mai mult: sexualitate si spiritualitate.

Din ce in ce mai mult, cand vorbim de sexualitate ne referim la o cale de acordare la propria esenta, de autodescoperire si descoperire a celuilalt, in acelasi timp.

La o modalitate de a accesa zone necunoscute din propria fiinta, la o modalitate de a curge in fluxul vietii, de a ne extinde nivelul de intelegere si de constientizare si de a simti si explora viata.

Astfel, alaturarea dintre cei doi termeni apare din ce in ce mai justificata, prin insusi procesul de explorare spirituala a sexualitatii, ca intentie manifestata pe scara din ce in ce mai mare.

De aceea, pentru astazi va propun cateva lecturi foarte interesante, in limba engleza, pe aceasta tema. Cartile pot fi deschise la click pe link-ul respectiv.

1. Sexing the Body – o carte care priveste sexualitatea dintr-o perspectiva antropologica

2. The History of sexuality – un periplu amplu prin istoria sexualitatii

3.Tantra, The Supreme Understanding – despre tantra ca perspectiva mistica asupra vietii

4. Tantric Sex and the Path to Inner Awakening – 500 de pagini despre sexualitate tantrica ca modalitate de trezire interioara

5. Complete idiots guide to tantric sex  – o carte utila cu sfaturi practice pentru o sexualitate completa, care uneste planul fizic cu cel spiritual

6. Soul&Sex – despre relatii ca practica spirituala

7. The Encyclopedia of Sacred Sexuality – enciclopedie despre sexualitatea sacra

8. Sacred Sexuality  Reclaiming the Divine Feminine – o carte despre feminitate si manifestarea sexuala a feminitatii

9. Tantra, the art of conscious loving  – despre sexualitate si Tantra: arta de a iubi constient

10. Sex and the perfect lover – arta de a face dragoste explicata in amanunt

11. The art of loving – despre mai multe feluri de dragoste

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *