Recomandare carti: editura Adevar Divin

Publicat: 7 iulie 2011
Comentarii: Fără răspunsuri

Dragii nostri,

Astazi va recomandam cateva titluri speciale ale prietenilor nostri de la editura Adevar Divin. Asa cum ne-am obisnuit, in cartile Adevar Divin nu numai ca ne putem redescoperi pe noi insine, dar ne putem si alinia la adevaruri esentiale pentru perioada de evolutie spirituala si schimbare prin care trecem.

In acest bestseller, Seth le explica cititorilor cum ne cream cu totii realitatea personala prin intermediul convingerilor noastre constiente legate de noi insine, de ceilalti oameni si de lumea in care traim cu totii. Mesajul lui este limpede: noi nu ne aflam in niciun caz la latitudinea subconştientului nostru şi nu suntem neajutorati in fata fortelor pe care nu le putem intelege. „Noi suntem zei intrupati in aceasta dimensiune terestra”, spune Seth. „Noi avem capacitatea de a ne crea propriile experiente pe masura ce gândurile şi sentimentele noastre devin actualizate”. In aceasta carte remarcabila, Seth insista asupra capacitatii omului de a actiona conştient şi ofera o serie de exercitii excelente care ne invata cum putem aplica aceasta perspectiva inedita şi aceasta putere in viata noastra de zi cu zi.

Manifestul lui Mike Dooley, intitulat Posibilitati infinite, afirma ca in aceasta lume a iluziilor nu exista rezerve finite ale lucrurilor pe care ni le dorim, şi indeosebi ale fericirii, iar experimentarea unei iubiri mai mari şi a unor posibilitati noi nu este limitata decât de capacitatea noastra de a ni le imagina şi de a le transpune in fapt.

Prin viziunea sa uimitoare şi cu sinceritatea sa dezarmanta, Dooley ne ofera revelatii spirituale care ne dezvaluie adevarul din spatele dorintelor noastre, al naturii umane şi al „Inteligentei Divine“, şi ne invata cum sa atragem in viata noastra ceea ce ne dorim cu adevarat.

„Cartea Unitatea fiinţei este superb scrisă şi te pune pe gânduri. Carmen Harra ne reaminteşte cu compasiune de conexiunea noastră unii cu ceilalţi şi cu întreaga viaţă, dar şi de responsabilitatea ce rezultă din această conexiune. De aceea, recomand cu toată tăria această carte!”

Va dorim lectura placuta si multumim, Adevar Divin!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *