Recomandare: A apărut volumul 4 din ciclul “Etapa Conștientizării”

Publicat: 21 noiembrie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Descrierea Cărţii

Cartea Acum Etapa Conştientizării este a patra carte din ciclul Etapa Conştientizării care cuprinde cinci părţi: Încotro, Direcţia, Desprinderea, Acum şi Obiectivul.

Acestea au rolul de a te ajuta să înţelegi evoluţia omenirii privită din punct de vedere macro şi să fii pregătit pentru tranziție şi păşirea în următorul ciclul.

Ia în considerare alternativa unică pe care omenirea o are în faţa. Simte şi descoperă singur, atât sensul vieţii tale cât şi iminenţa schimbării care va cuprinde Planeta.

etapa constientizarii
etapa constientizarii

Poţi comanda cartea 4 ACUM: http://piatadecarte.net/dezvoltare-personala/9230-acum-etapa-constientizarii-ed-tiparita-9786068935089.html

Promoţie 4 volume: http://piatadecarte.net/dezvoltare-personala/9231-set-4-carti-amratra-etapa-constientizarii-9786068935089.html

FaceBook: Amratra

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *