Puterea creatiei deliberate
Cele mai bune carti

Puterea creatiei deliberate

Esther si Jerry Hicks, autorii bestsellerului Legea Atractiei, va prezinta cartea Puterea extraordinara a creatiei deliberate – Traind arta de a da voie, publicata de Editura Prestige.

Autorii prezinta in aceasta carte a treia veriga esentiala in a folosi cu succes Legea Atractiei.

Arta de a da voie reprezinta veriga lipsa, ea este mai mult decat stabilirea scopurilor si concentrarea asupra lor, este cel de al treilea pas in creatia deliberata, pas pe care multi dintre noi nu reusim sa il facem.

Entitatea non-fizica Abraham reia toate informatiile referitoare la Legea Atractiei si la modul in care functioneaza ea si ofera in plus multe instrumente si exemple pentru crearea unei energii potrivite si echilibrate, ce ne da posibilitatea de a putea savura procesul de implinire constienta a scopurilor dorite si a trai Arta de a da voie.

Paragraful de mai jos, citat din Puterea extraordinara a creatiei deliberate, vorbeste despre un domeniu al vietii care cu siguranta ii intereseaza pe multi mai ales in contextul ecomonic si social actual.

„Uneori oamenii riposteaza spunand ca s-au gandit cu siguranta la mai multi bani si nu inteleg de ce acesti bani nu vin spre ei. Dar subiectul bani acopera o gama vibratorie foarte variata.

Subiectul bani se intinde de la o abundenta magnifica si infloritoare pana la lipsa disperata a prosperitatii. Prin urmare, simpla focalizare asupra acestui subiect sau ideii de bani nu constituie decat inceputul focalizarii necesare, sau modelarea Energiei vibrationale neceare pentru a atrage banii.

dar apoi este necesar sa intelegeti unde anume va aflati de fapt, in aceasta larga gama vibrationala de posibilitati legate de subiectul bani. Catre ce tindeti? Va apropiati mai degraba de abundenta magnifica sau sunteti mai aproape de lipsa disperata a abundentei? Puteti raspunde cu usurinta la aceasta intrebare atunci cand va intelegeti emotiile…”

Conducandu-va spre maiestria in Arta Creatiei Deliberate, autorii aceastei carti pline de instrumente practice si exemple nu uita sa reaminteasca mereu:

„Luati-o incet. Jucati-va. In fiecare zi spuneti-va: Nimic nu este mai important decat ca eu sa ma simt bine. Cu cat ma simt mai bine, cu atat mai mult dau voie tuturor lucrurilor minunate sa curga catre mine.”

Puteti gasi aceasta carte in librarii sau o puteti comanda mult mai comod de pe
site-ul Editurii Prestige:
www.edituraprestige.ro

O carte care va va oferi cu siguranta mai mult decat va asteptati! Va dorim lectura placuta si nu uitati:
„Exista multa iubire care va asteapta. Voi va creati propria realitate.”

de Ramona Miron

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *