Noul mars-dezvoltand o minte care merita sa fie pastrata
Cele mai bune carti

Noul mars – dezvoltand o minte care merita sa fie pastrata

O noua carte aparuta sub semnatura Ramtha, care ne pune din nou in contact cu realitati uluitoare, pe care le putem accesa din ce in ce mai mult, in vremurile actuale.

Iata cateva idei desprinse din aceasta carte:
  • despre crearea unui nou corp:“Niciodata nu trebuie sa ne ingrijoram de asta, pentru ca in samanta si in celulele noastre, o intreaga armata pluricelulara asteapta sa fie trezita, gata sa se schimbe conform mintii pe care o conduce. Trebuie sa schimbam doar creierul, influenta asupra mintii, pentru a schimba corpul, dar trebuie sa lasam corpul in pace. Trebuie sa lasam corpul in pace si sa ne imploram mintea catre cunoastere si catre starea de a cunoaste. Trebuie sa traim fiecare zi ca un reprezentant a ceea ce se numeste lectia noastra cea mai inflacarata- ca suntem Dumnezeu.”
  • despre puterea mintii:“Toate gandurile sunt realitate si, daca nu se deruleaza acum, ele vor fi destinul vostru, pentru ca toate gandurile inseamna putere. Ele sunt puterea suprema. A avea un gand, a avea o fantezie este o putere suprema, care va va dicta incotro sa va duceti sufletul.”
  • despre sentimente:“ Niciodata nu trebuie sa fiti dependenti de sentimente, pentru ca, daca sunteti, atunci nu mai aveti niciun fel de ganduri noi in viata. De asta va simtiti asa de goliti, asa de superficiali, de asta viata voastra e lipsita de sens. Cand tot ce e in jur arata asa de frumos, voi sunteti plictisiti si nefericiti.”
  • despre razboiul virusilor (foarte important, din perspectiva a ceea ce se intampla acum in lume si in Romania):“Exista virusi inteligenti si care se pot schimba rapid. Voi nu va schimbati, dar ei se schimba, Ei sunt oastea care se va hrani din ceea ce nu se va schimba- si o sa va distruga. Deci, cum sa va pregatiti pentru o armata care marsaluieste si care e linistita, tacuta, amagitoare si invizibila? Trebuie sa fiti fiinte a caror constiinta este atat de curata, incat o astfel de armata sa nu aiba niciun mediu pe care sa marsaluiasca. Asta este singurul mod in care o sa supravietuiti la ceea ce urmeaza sa se intample in Occident.”
  • despre legatura suflet-corp:“Ati ales campul genetic in care sa faceti lucrarea pe care ati venit aici sa o faceti. Sufletul se afla in glanda pituitara, sub forma de cod-de aceea glanda pituitara se numeste al saptelea sigiliu. Mesajul sufletului este inregistrat in sapte niveluri de hormoni, iar aceste sapte niveluri fac sa se invarta tot restul in corp.”
  • despre autenticitatea in relatii:
    “ Daca cineva spune: <De ce nu ma iubesti?>, singurul raspuns pe care puteti sa il dati este: <Nu ma iubesc pe mine. Cum as putea sa iti dau ceva ce nu sunt?> Urmatoarea intrebare va fi: <De ce nu te iubesti pe tine?> Iar voi veti spune: <Pentru ca partile din mine carora le-am interzis sa iasa la lumina si care s-au incuiat reprezinta ingustimea mintii mele, cosmarurile mele, groaza si fanteziile mele.> “O relatie adevarata intru Dumnezeu nu este repetarea experientelor; este accesarea altora, noi. Intr-o relatie, voi doar repetati ceea ce stiti, iar daca asta e tot ce puteti sa faceti, atunci cu totii aveti o multime de probleme.”

Asadar, o carte care ne indeamna la schimbare mentala si la crearea de noi experiente si orizonturi in viata noastra. Un inceput bun pentru 2010, nu? Puteti comanda cartea pe site-ul Editurii MMS.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *