Karma si reincarnarea – cheia catre evolutie spirituala si iluminare, Editura Vidia

Publicat: 22 noiembrie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

Aparuta la Editura Vidia, cartea scrisa de Dr. Hiroshi Motoyama, “Karma si reincarnarea – cheia catre evolutie spirituala si iluminare” depaseste sfera stiintifica de cunoastere pentru a ne ajuta sa patrundem in misterul vietii si al mortii cu ajutorul unei viziuni spirituale.

Dincolo de informatiile de baza care se regasesc in orice carte destinata evolutiei spirituale precum legatura dintre chakre si karma, regasim diferite aspecte ale conceptului din urma.

Pornind de la o serie de exemple atat personale, cat si ale altor persoane, autorul defineste si caracterizeaza 5 tipuri de karma: karma conjugala, karma familiala, karma nationala, karma rasiala si karma geografica.

Karma conjugala are in vedere principiul cauzalitatii referitor la cuplurile legate de karma trecuta, cuplurile legate in dimensiunea cauzala, cuplurile legate de pasiunea carnala si cuplurile legate prin credinta.

Karma familiala este deosebit de complexa. Legatura dintre parinte si copil reprezinta adesea cel mai puternic tip de karma care influenteaza o persoana pe parcursul unei vieti.

In vremurile noastre, ne este foarte greu sa acceptam ca putem fi responsabili pentru actiunile stramosilor nostri. Insa, de cele mai multe ori problemele noastre isi pot avea sursa in generatii mai vechi ale familiei noastre.

Urmatoarele tipuri de karma (cea nationala, rasiala sau geografica) influenteaza fiecare individ in parte, insa nu in aceeasi modalitate intensa asa cum se intampla in cazul celor prezentate mai sus.

De asemenea, ciclul reincarnarilor noastre are la baza ideea atasamentului fata de diferite aspecte ale vietii noastre: dorintele, emotiile sau gandirea noastra: “in esenta, karma este rezultatul ignorantei spirituale a eului care crede in mod gresit ca este o entitate independenta.”

Desi samanta karmica este deosebit de puternica in relatiile noastre, exista modalitati prin care o putem transcede.

Nonatasamentul fata de eu este unul dintre lucrurile care dizolva karma. Insa acest pas presupune o constientizare profunda a sinelui nostru autentic.

Motoyama este de parere ca in momentul in care “dimensiunile fizica, astrala si cauzala vor atinge o stare de echilibru, lumea va disparea “ deoarece toate dimensiunile karmice se dizolva in momentul in care scopul lor a fost indeplinit.

In cazul in care doriti sa aprofundati subiectul karmei si al reincarnarii, va recomandam aceasta carte pe care o veti gasi la Editura Vidia. Si chiar daca nu va oferi toate raspunsurile la intrebarile si indoielile noastre ca fiinte umane, o putem privi ca pe unul dintre numerosii ghizi ai drumului nostru prin aceasta viata. Sau prin aceste vieti.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *