Intelepciunea sufletului: comori ale sufletului si sfaturi practice care iti pot transforma viata

Publicat: 30 martie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

Editura “Adevar Divin” a publicat o noua carte care prezinta notiunea de Limbaj al Sufletului si modalitatile prin care putem ajunge sa folosim in viata noastra acest limbaj.La ora actuala, pe Pamant exista circa 7.000 limbi cunoscute, din care mai mult de jumatate nu mai sunt demult vorbite. Limbajul sufletului este insa o forma unica de comunicare, ce  va fi folosita la scara universala in timpul Secolului si Erei Luminii Sufletului.

Limbajul Sufletului este un limbaj universal, care transcende frontierele nationale si toate tipurile de granite.Atunci cand oamenii vor putea comunica unii cu ceilalti prin intermediul Limbajului Sufletului, pe Pamant se vor produce transformari foarte mari.

Vom construi veritabile punti de lumina, care vor dizolva sau vor strapunge toate barierele. Energia iubirii si a iertarii are capacitatea de a anihila complet aceste bariere. Foarte multe blocaje se vor dizolva de la sine, iar energia va incepe sa curga mult mai libera pe Pamant, dand nastere la o flexibilitate din ce in ce mai mare.

Beneficiile limbajului sufletului:

Comunicarea in aceasta forma foarte pura cu Divinul si cu Lumea Sufletelor iti permite accesul la o intelepciune care nu iti sta la dispozitie prin nicio alta metoda. Un alt beneficiu al Limbajului Sufletului este acela ca te pune in contact direct cu Constiinta divina.

Perspectiva divina iti va schimba modul de perceptie a vietii din toate punctele de vedere. Ea iti schimba reactiile in fata vietii. Majoritatea problemelor de dinainte vor incepe sa dispara.Atunci cand esti conectat la Constiinta divina, tu iti dai seama ca ceea ce considerai a fi o problema pe nivelul tau uman nu are nicio relevanta pentru Divin. De aceea, conectarea la Constiinta divina prin intermediul Limbajului Sufletului deschide in fata noastra porti care altfel nu ni s-ar fi deschis niciodata.

Exista insa si beneficii colaterale, rezultate in urma practicarii Limbajului Sufletului. Poti trece pe un alt nivel de constiinta si tot ceea ce faci va capata noi semnificatii. Calitatea serviciilor tale va deveni superioara. Binecuvantarile pe care le vei oferi, incantatiile si interactiunile pe care le vei avea cu alte persoane se vor deplasa pe noul tau nivel de constiinta. Acesta este un alt exemplu al generozitatii divine. Iti va deveni din ce in ce mai evident ca toate sufletele lucreaza impreuna.

Codul secret care permite descoperirea Limbajului Sufletului:

Codul Sufletului a fost primit prin inspiratie divina de maestrul Zhi Chen Guo, in China, pe cand medita profund. Codul contine o incredibila Putere a Sufletului, capabila sa vindece, sa binecuvanteze si sa deschida diferite canale spirituale si etape din procesul de evolutie spirituala. Acest cod este : 3396815, care in limba chineza inseamna: San San Giu Liu Ba Yao Wu (se pronunta san san geao lu ba iou uu).

Secretul consta in recitarea de cat mai multe ori si cat mai rapid a acestei secvente, fapt ce va duce la revelarea Limbajului Sufletului fiecaruia dintre noi. In carte sunt prezentati toti pasii care trebuie urmati pentru a trai o revelare a limbajului sufletului, si pentru a putea face apoi autovindecari si vindecari ale altor persoane prin intermediul lui.

Atunci cand calatoria sufletului devine principala ta preocupare in viata, tu oferi din ce in ce mai multe servicii, caci tot ceea ce se intampla in calatoria sufletului tau ii influenteaza deopotriva si pe cei din jur, in primul rand pe cei din preajma ta, dar si pe numerosi altii, pe care nu ii cunosti, ba chiar si sufletele care traiesc intr-un alt timp si alt spatiu decat tine.

Cu ajutorul Limbajului Sufletului ne putem transforma, putem vindeca, putem intra in legatura cu natura, putem ajuta la purificarea Pamantului, putem oferi serviciile noastre celorlalti de pe un cu totul alt nivel si putem primi nenumarate binecuvantari.

Lumea Sufletelor raspunde la cererile noastre, insa direct proportional cu nivelul nostru de evolutie si de constiinta.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *