Ghidul incepatorului pentru crearea realitatii

Publicat: 7 septembrie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

Astazi vom vorbi despre o carte pe care e recomandat sa o avem in biblioteca, daca dorim sa devenim constienti de modalitatile nestiute pe care Universul ni le pune la dispozitie pentru a ne crea continuu realitatea personala si de resursele nebanuite pe care le avem in noi pentru a face acest lucru: “Ghidul incepatorului pentru crearea realitatii”, din colectia Ramtha, aparuta la Editura MMS. (www.edituramms.ro)

Cartea deschide un drum catre evenimentul care va avea loc in toamna aceasta, in perioada 10-18 octombrie, in localitatea Brebu Nou, judetul Caras-Severin: cursul de incepatori din cadrul Scolii de Iluminare Ramtha. Pentru mai multe detalii despre acest eveniment, vizitati www.ram-romania.ro.

Cartea este conceputa ca o prezentare a unei calatorii interioare, care porneste de la povestea vietii si a iluminarii lui Ramtha si ajunge sa ofere informatii pretioase despre constiinta si energie, despre observatorul din fizica cuantica, spectrul electromagnetic si constiinta, sinele ascuns si personalitatea, campul auric care inconjoara corpul, impactul mintii asupra vietii si corpului vostru, functia creierului in crearea realitatii.

Toate aceste informatii prezentate in aceasta carte pot fi aprofundate la cursul din octombrie, si, foarte important, pot fi experimentate si transformate in realitate individuala, conform cu nivelul de acceptare specific fiecarui participant.

Iata cateva din ideile pe care le gasim explicate in carte, care poate vor revolutiona intreg sistemul de credinte pe care l-am avut pana acum, insa care, in momentul acceptarii si asimilarii lor la nivel de adevar personal, ne vor putea duce la un nivel nou de traire si capacitate de a ne crea propria realitate:

 • “Dumnezeu este iubire. Ce inseamna asta? Inseamna ca Dumnezeu creeaza, daruieste si nu ia niciodata – asta inseamna; si mai inseamna ca Dumnezeu le-a dat viata tuturor – acest Dumnezeu Necunoscut – iar prin daruirea si sustinerea acestei vieti, le ingaduia formelor de viata respective, care erau copia mintii Sale, sa-si creeze propria realitate.”
 • Nu exista un singur Dumnezeu; totul este Dumnezeu. Iar viata aceasta nu este unica pe care ati trait-o vreodata. Aceste corpuri sunt ca si vesmintele. Nu faceti decat sa purtati acest corp ca pe un vesmant in aceasta continuitate de timp. Deoarece ati purtat mai multe vesminte va intrebati: “De ce nu-mi pot aminti?” Nu va puteti aminti, pentru ca nu sunteti iluminati. In viata anterioara nu ati ajuns mai departe decat ati ajuns in aceasta.”
 • “Vreau sa va venerati pe voi insiva. Cel mai mare templu al lui Dumnezeu ce a fost cladit vreodata nu a fost din piatra, aur, argint si nestemate. Cel mai mare templu al lui Dumnezeu se intampla sa fie in corpul uman, iar acel corp este locul in care Spiritul s-a trimis pe sine in acest taram.”
 • Niciodata nu veti putea materializa in viata ceea ce nu acceptati. Materializati doar ceea ce acceptati. Atunci, cat de cuprinzatoare va este acceptarea? Este mai mare decat sentimentul de indoiala? Care va sunt limitele acceptarii? Acesta este motivul pentru care sunteti bolnavi? De aceea sunteti batrani? Sunteti nefericiti, pentru ca propriul nivel de acceptare este nefericirea?”
 • “Va va fi greu sa acceptati conceptual ca sunteti cu totii Dumnezeu, deoarece sunt unii dintre voi carora inca le mai place sa creada ca Dumnezeu se afla intr-un taram numit rai si ca El trage toate sforile. De aceea, daca ceva nu mai merge in viata voastra, puteti spune ca este voia Domnului- Dumnezeu are ceva cu mine. Iar cand vreti sa fiti mantuiti, vreti ca cineva sa poata sa va salveze. Stiti de ce? Pentru ca nu credeti ca o puteti face voi insiva.”
 • Veti invata sa-l slaviti pe Dumnezeul din voi. Va fi mult de lucru, dar, la final, este ceea ce veti deveni. Va veti pastra corpul, insa, fireste, nivelul vostru de acceptare va fi nelimitat. Pentru ca veti invata sa faceti lucruri miraculoase, care va vor face sa credeti mai mult in voi insiva. Cand veti deveni o entitate iluminata, acest lucru se va datora faptului ca v-ati biruit eul fals. Ce aveti de pierdut daca acceptati miraculosul, fara sa-l negati?”
 • Daca mintea persoanei, eul sau fals, devine autoritara si ajunge sa detina controlul in viata de zi cu zi, va distruge Spiritul. Foarte curand, oamenii revin la sentimente de indoiala, de lipsa, de neincredere si incep sa caute totul in afara lor, pentru a gasi confort si hrana, intrucat, in interior le-au pierdut.”
 • Primesc exact ceea ce vreau. Constiinta si energia creeaza realitatea. Constiinta si energia si un creier creeaza mintea. Creierul nu creeaza constiinta; el creeaza gand. Un gand este acelasi lucru cu mintea.”
 • Unul dintre motivele pentru care sunteti atat de plictisiti de viata este pentru ca puteti face doar ceea ce credeti ca este adevarat, iar asta se intampla in fiecare sambata seara, se intampla in fiecare dimineata de duminica, se intampla la locul de munca. Sunteti plictisiti de slujba voastra si plictisiti de viata. Stiti de ce? Deoarece continuati sa faceti unicul lucru pe care stiti cum sa-l faceti, iar acesta este unicul adevar pe care il aveti. Restul este conjunctura. Deci cat de mareata va este mintea? Este doar atat de mareata pe cat va este adevarul.”
 • “Sunteti aici pentru a crea realitatea, si nu pentru a continua starea de fapt. Sunteti aici pentru a creste in cunoastere iar apoi in adevar. Sunteti aici pentru a trai, nu pentru a va teme de viata. Sunteti aici pentru a va folosi creierul pentru a crea ganduri si pentru a va birui necunoasterea.”
Puteti castiga aceasta carte, participand, pana pe data de 15 septembrie, la concursul nostru “Scoala de Iluminare Ramtha”.Mai jos prezentam un filmulet, pentru cei care cunosc limba engleza, cu cateva secvente din timpul unui curs de evolutie spirituala al scolii de iluminare Ramtha:
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *