10 site-uri unde poti citi carti online gratis

Publicat: 15 aprilie 2014
Comentarii: 8 Răspunsuri

In articolul de astazi, iti vom prezenta diferite site-uri de dezvoltare personala si evolutie spirituala care ne permit sa citim carti online gratis de dezvoltare personala.

De asemenea, vom face o trecere in revista a mai multor carti electronice de dezvoltare personala atat din Romania, cat si din strainatate, concentrandu-ne pe cartile online gratis.

Carti online gratis dezvoltare personala si evolutie spirituala

De ce citim carti online de dezvoltare personala si evolutie spirituala?

Insa inainte de a scrie lista cartilor online gratis pe care le poti citi pe Internet, iti propunem sa reflectam putin asupra motivului pentru care alegem sa citim astfel de carti de dezvoltare personala.

Poate ca unul dintre principalele motive pentru care multi dintre noi detinem o adevarata biblioteca online este o dorinta foarte mare de (auto)cunoastere.

Deoarece vrem sa stim tot mai multe despre fiinta umana si despre modalitatea in care aceasta reactioneaza in diferite situatii de viata, multi dintre noi consideram ca multitudinea de carti de dezvoltare personala (carti pdf, carti online gratis, carti audio, etc) ne poate fi de folos in acest proces.

 

In continuare, iti vom prezenta 10 site-uri de unde poti citi carti online gratis de dezvoltare personala in format PDF, din Romania si din strainatate:

http://www.scribd.com (de aici poti downloada o multime de carti online gratis din toate domeniile)

http://www.goodreads.com (dezvoltare personala, spiritualitate, paranormal, psihologie si religie sunt doar cateva dintre domeniile pe care le poti explora de pe acest site cu carti online gratis)

http://www.gutenberg.org (aici gasesti si carti pdf gratis si carti de dezvoltare personala, printre alte carti online gratis)

http://www.bibliomania.com (aici gasesti o varietate de carti online gratis de la biografii si texte religioase la non-fictiune)

http://digital.library.upenn.edu/books (aceasta este o librarie online in limba engleza care contine peste 10000 de carti de citit online in limba engleza)

 http://www.bookdepository.com (acest site este o adevarata resursa de carti de citit online ce contine zeci de domenii din care poti alege. poti alege, desigur, si carti de dezvoltare personala)

http://carti.digitalarena.ro (aici poti gasi unele dintre cele mai cunoscute carti de spiritualitate si dezvoltare personala traduse in limba romana si bineinteles, toate fac parte din categoria carti online gratis)

http://www.romaniaeuropa.com/cartionline/gratis/ (aici gasesti o serie de carti online gratis care iti pot fi de folos)

http://www.evobook.ro/free-download.html (acesta este un alt site care iti permite sa citesti carti online gratis in format pdf)

http://bibliocarti.com  (aici gasesti carti electronice in engleza si in romana. De asemenea, iti poti face abonament gratis la carti de dezvoltare personala)

Si pentru ca, in mod sigur, pana acum v-ati obisnuit cu cartile de citit online, va propunem si cateva site-uri care ofera carti online gratis din domenii diverse:

Carti online gratis in limba romana. Carti de citit online din diverse domenii- literatura, stiinta, arta:

Clublectura.ro
Liternet.ro
Polirom.ro
Biblior.net

Carti online in engleza din domenii diverse – carti online gratis in format PDF:

http://www.bookrix.com/
http://www.readbookonline.net/
www.english-e-books.net/
http://www.classicbookshelf.com/
http://onlinebooks.library.upenn.edu/search.html

Classic Book Library


http://www.planetebook.com/

Si sa nu uitam nici de cei ce prefera sa citeasca in limbi straine.

Pentru ei, recomandam urmatoarele carti online gratis – carti de dezvoltare personala in franceza, spaniola:

http://web-librairie.com/
http://www.moi-en-mieux.com/livres-gratuits-developpement-personnel.php
http://www.livrespourtous.com/
http://www.negociosyemprendimiento.org/
http://www.exitoydesarrollopersonal.com/libros-gratis/
http://midesarrollopersonal.com/

Speram ca aceste site-uri pline de carti online gratis sa va fie de folos pentru a va imbogati cunostintele de dezvoltare personala si evolutie spirituala!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *