Carti audio: cele mai bune site-uri cu audiobook-uri

Publicat: 16 aprilie 2015
Comentarii: 1 Răspunsuri

Oare de ce sa preferam carti audio in loc de o biblioteca online cu carti pdf?

Iata o intrebare legitima. Nu stiu despre voi, insa eu nu prea mai pot sa mai citesc ca altadata. Procesul de dezvoltare si evolutie s-a accelerat atat de mult in ultimii ani, ca eu una traiesc din revelatii in revelatii. Ritmul este coplesitor. E ca si cum de-abia ma descurc cu ideile si revelatiile mele, ca sa mai pot face fata si ideilor altora.

Si am observat ca prefer sa imi petrec timpul pentru a dezvolta relatia cu mine insami, a ma aseza eu in mine insa prin experienta directa si nu prin carti si apoi in relatii cu oameni care au acelasi gen de revelatii. Si, bineinteles, mai exista si aspectul timpului care pare ca trece cu un ritm ametitor.

De aceea ma gandesc sa va propun atat o lista cu site-uri unde puteti gasi audiobook-uri pe teme de dezvoltare, spiritualitate, crestere personala cat si carti audio din domenii diverse, precum literatura clasica.

Carti audio si biblioteca online de audiobook-uri in limba engleza:

http://www.learnoutloud.com/  aici gasiti o intreaga librarie online de carti audio din domenii precum dezvoltare emotionala, sanatate si fitness, parenting, relatii, scopuri, meditatie, spiritualitate, nutritie, vindecare, minte si corp. O adevarata biblioteca online cu peste 150.000 de carti audio.

http://thanks2net.com/ – un site cu audiobook-uri in limba engleza pentru imbunatatire personala. Unele ruleaza direct la accesarea site-ului, altele pot fi accesate prin download.

http://www.audiobooks.com/ – o colectie impresionanta de carti audio de dezvoltare personala pe care le puteti accesa gratuit timp de 30 de zile

http://www.trans4mind.com/ – 
aici gasesti o biblioteca online in care se combina carti audio si carti pdf ale unor autori faimosi Dale Carnagie, Napoleon Hill, Wallace Wattles, James Allen,

http://www.stevenaitchison.co.uk/ –  aici gasesti carti audio valoroase ale unor autori valorosi: Don Miguel Ruiz, Anthony Robbins, Gary Chapman, Brain Tracy, David Schwartz, Napoleon Hill, Og Mandino

http://amblingbooks.com/ – foarte multe audiobook-uri gratuite din domeniul dezvoltarii personale, eficientizarii, spiritualitatii

carti audio

Carti audio in limba romana

http://lectura-audio.blogspot.ro/ – carti audio literatura clasica si domenii diverse
http://www.cartiaudio.eu/– carti audio din domenii diverse- carti celebre din literatura romana si universal
http://www.carti-audio.blogspot.ro/ – biblioteca online in limba romana cu carti audio ale autorilor celebri
http://audiocarti.eu/ – site cu audiobook-uri din categoria basme, nuvele, poezii, povesti, povestiri, romane

carti audio

Carti audio online din diferite domenii, in limba engleza

www.audible.com – este un serviciu de audio-book-uri oferit de Amazon, care prezinta cea mai mare librarie onlie de carti audio: fictiune, non-fictiune, carti audio pentru copii, poezie. Este un sistem cu plata, insa ofertele gratuite apar pe site din cand in cand.

www.audiobooks.com – este un site cu o selecte larga de carti audio moderne. Poti downloada orice carte audio gratis, insa doar pentru 30 de zile.

http://www.thoughtaudio.com/– contine o varietate de audiobook-uri care pot fi downloadate pe capitol, nu in intregime.

https://librivox.org/ –  este o sursa binecunoscuta pentru carti audio gratis. Trebuie folosita caseta de cautare de pe pagina, introdus un nume de scriitor sau de carte si astfel se obtine lista de audiobook-uri.

http://www.gutenberg.org/ – ofera in jur de 42000 de carti pdf si carti audio gratuite. Este una din cele mai mari librarii online si biblioteci online. Aici gasesti audiobook-uri din intreaga lume.

https://www.youtube.com/user/audiobooksfree   romane din literatura universala in limba engleza

http://www.openculture.com/freeaudiobooks – sute de audiobook-uri din literatura, fictiune

http://www.audiobooksforfree.com/ – o impresionanta biblioteca online cu carti audio din domenii diverse: clasic, modern, aventuri, SF, thriller, istoric, filosofic, experimental

http://www.loyalbooks.com/?id=98 – peste 7000 de titluri in biblioteca online de carti audio in chineza, engleza, spaniola, italiana, germana, franceza, japoneza, din domenii diferite: aventuri, copii, comedie, basme, istorie, fictiune, literature, poezie, filosofie

Spor la ascultat!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *