Cartea ,,Raspunsul este simplu…Iubeste-te pe tine insuti” de Sonia Choquette

Publicat: 25 februarie 2013
Comentarii: 1 Răspunsuri

Cartea ,,Raspunsul este simplu…Iubeste-te pe tine insuti, traieste la unison cu spiritul tau” scrisa de Sonia Choquette aduce in prim plan milenara lupta dintre egoul nostru si sinele nostru in procesul de dezvoltare personala al fiecarei clipe.

Pornind de la o serie de convingeri si idei care o data cu trecerea timpului ajung sa ne limiteze, ,,Iubeste-te pe tine insuti” devine inca din copilarie o fraza abstracta, repetata cu usurinta, dar nefiind cu adevarat interiorizata.

Cartea de fata ne ofera atat o baza teoretica, dar si una practica pentru a reusi sa incercam sa stabilim o conexiune cu acea parte numita iubirea de sine. Atat prin prezenta unor exemple personale, cat si printr-o serie de exemple impartasite de ceilalti, Sonia Choquette ofera o perspectiva ampla prin care putem trasa drumul de intoarcere catre Spiritul nostrului nosu prin acceptarea corpului, emotiilor si sufletului nostru.

Aflam, astfel, ca inainte de a ne propune mari misiuni, ne putem iubi corpul prin a-i oferi hrana corespunzatoare, aici fiind incluse atat o dieta echilibrata, cat si afirmatiile de apreciere la adresa lui. Aflam ca inainte de a ne autodefini drept ,,spirite inalte”, putem incepe prin a ne cunoaste mai bine printr-o lista simpla cu lucrurile care ne fac placere in aceasta viata. Aflam ca cel mai bine este sa petrecem timp alaturi de sufletele care ne incanta decat sa ne intrebam de fiecare data ce gresim. Aflam ca putem apela la practici atat de simple pentru a fi mai aproape de noi insine precum a rade mai mult, a ne impartasi talentele, a asculta muzica, a patrunde in inima materiei…

Sonia Choquette ne demonstreaza ca cea mai buna cale de a ne iubi pe noi insine este de a ne apropia si chiar imprieteni cu emotiile, persoanele, starile care ne ofera acea stare in care avem libertatea de a ne exprima pe noi insine, cat si de a ne elibera din capcana in care egoul nostru ne poate prinde cu usurinta atunci cand devenim mai vulnerabili.

,,Iubeste-te pe tine insuti” trece astfel dincolo de granita dintre ego si sine, aducandu-ne in limita in care fiecare isi doreste acest lucru, mai aproape de nevoile propriei fiinte.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *