Cartea ,,Banii si Legea Atractiei” de Esther si Jerry Hicks

Publicat: 19 februarie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

Cartea ,,Banii si Legea Atractiei” se regaseste in seria cartilor de dezvoltare personala ce au ca element primordial capacitatea noastra de a reusi sa ne gestionam gandurile.

Spre deosebire de cartea pe care v-am prezentat-o ieri care avea in prim plan relatiile, cartea de fata, ,,Banii si legea atractiei” are ca aspect principal bunastarea din toate punctele de vedere: de la bogatie la o stare de sanatate dorita si o fericire la fel de ravnita.

Daca primul capitol ne familiarizeaza cu elementele prin intermediul carora ne putem constientiza atat aspectele pozitive, cat si pe cele negative ale vietii noastre, urmatoarele capitole au ca scop prinicpal atragerea banilor si manifestarea abundentei in viata noastra, mentinerea bunastarii noastre fizice prin relatia pe care o avem cu propriul corp care ne ghideaza implicit si starea de sanatate, oferirea unei perspective noi asupra sanatatii si a echilibrului mental, cat si capacitatea de a reusi sa vedem in cariera nu doar locul de munca la care mergem in fiecare zi, ci si o sursa de placere in activitatea noastra zilnica.

Indiferent care dintre capitolele mai sus expuse este prezentat, reteta este clara: echilibrul pe care dorim sa il dobandim are ca punct de plecare propriile ganduri pentru ca mai apoi sa cautam raspunsuri la intrebari legate de credintele noastre despre bani in randul familiei, copilariei, in randul prietenilor si al cunoscutilor pentru ca in final sa ne reintoarcem catre propriile convingeri adanc inradacinate in fiinta noastra.

Cartea este destul de vasta deoarece raspunde unor intrebari care par minore, cat si altora destul de bine ascunse incat este nevoie sa sapam adanc pentru a dezgropa radacinile lor, de la dilema: ,,Ce s-ar intampla daca un om ,,sarac” nu s-ar simti deloc sarac?” la ,,Cum ne putem schimba vechea poveste legata de bani?”

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *