Carte Realitatea Finala de Balogh Bela
Cele mai bune carti

Carte: Realitatea Finala de Balogh Bela

Cartea Realitatea Finala este scrisa de Balogh Bela si a fost publicata de editura Ascendent.

Iata mai jos cateva fragmente din carte:A fost odata un om sarac care-si purta povara gandurilor pe un drum de la marginea unei paduri… Fiind obosit, s-a sezat sa se odihneasca, sprijinindu-se cu spatele de un copac. Dar omul nu stia ca acel copac avea puteri magice, ca indeplinea toate dorintele celor care-l atingeau.

Pribeagul se gandi mai intai ce bine i-ar prinde un pahar cu apa. Si… brusc, se trezi ca tine in mana un pahar cu apa limpede. Surprins, a tinut un timp paharul in mana, dar in final a decis sa-l bea.

Persoanele interesate de o discutie directa, deschisa, interesanta, provocatoare despre puterea creatoare a gandurilor, despre viata de dupa moarte, despre lumea astrala, despre sistemul autoreglator al Universului, sunt invitate sa ne solicite detalii suplimentare despre locul, orarul si pretul atelierelor la adresa de mail: office@edituraascendent.ro sau la unul din numerele de telefon: 0747085371, 0788920508

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *