Atingerea cuantica.Puterea de a vindeca

Publicat: 15 septembrie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

Acesta este titlul cartii aparute la Editura Adevar Divin care revolutioneaza toate teoriile recente din domeniul vindecarii/autovindecarii, sustinand faptul ca, printr-o simpla atingere usoara pe propriul corp sau pe corpul altei persoane, orice om poate accelera dramatic raspunsul vindecator al organismului.

Acest sistem de vindecare nu este rezervat pentru o anumita categorie de persoane, cu anumite calitati speciale, studii sau experienta terapeutica. Toti cei care citesc aceasta carte invata cateva tehnici de respiratie, o serie de meditatii de constientizare a corpului si cateva pozitii ale mainilor  si pot avea rezultate uimitoare cu aceasta tehnica. Acest lucru este posibil deoarece exista un principiu universal : capacitatea de a vindeca face parte integranta din natura esentiala a omului.

Atingerea cuantica este o forma de vindecare extrem de accesibila si de usor de invatat. Poate fi folosita ca un instrument terapeutic de sine statator pentru cei care nu au nici un fel de antrenament anterior, sau poate fi folosita pentru a spori eficacitatea unor practici terapeutice precum: chiropractica, fizioterapia, acupunctura, reiki, masajul, shiatsu, jin shin do, acupresura, terapia polaritatii, terapia craniosacrala etc.

La baza acestei metode de vindecare sta principiul rezonantei, care afirma ca, atunci cand doua sisteme oscileaza pe frecvente diferite, exista o forta numita rezonanta care le determina sa isi transfere energia de la unul la celalat.

In cazul Atingerii Cuantice, practicantii invata sa isi ridice vibratia mainilor cu ajutorul respiratiei si al tehnicilor de meditatie pana la o frecventa foarte inalta. Cand mainile sunt plasate aproape de locul dureros al unei persoane, corpul acesteia reactioneaza la fel ca un circuit aflat in rezonanta si se aliniaza cu frecventa mainilor practicantului.

Cateva din principiile care stau la baza Atingerii Cuantice :

 • Iubirea este o vibratie universala. Iubirea reprezinta fundamentul oricarui proces de vindecare si esenta absoluta a fortei vitale.
 • Energia urmeaza intotdeauna gandirea. Practicantul isi foloseste intentia si aplica diferite metode de meditatie pentru a crea un camp energetic de inalta vibratie cu care inconjoara zona ce trebuie vindecata.
 • Nimeni nu poate vindeca cu adevarat pe cineva. Adevaratul vindecator este persoana care doreste sa se vindece. Practicantul nu face altceva decat sa sustina o rezonanta care ii permite corpului bolnav sa se vindece singur.
 • Prin actiunea sa terapeutica, practicantul beneficiaza el insusi de energia vindecatoare.
 • Capacitatea de a te conecta la sufletul sau spiritul bolnavului, cerandu-i ajutorul, adauga o noua dimensiune eficacitatii acestei terapii.

Partea practica a cartii debuteaza cu tehnici pe care le aplica orice persoana care nu a mai avut contact cu alte modalitati de vindecare energetica (exercitii de baza pentru manipularea energiei, tehnici respiratorii de baza, cele cinci tipare energetice de baza care pot fi simtite in timpul unei sedinte de vindecare), apoi avanseaza catre prezentarea unor tehnici intermediare (factorii de rezonanta, crearea vartejului energetic, lucrul cu chakrele 1-7)  si tehnici avansate (respiratia in panta, intonarea armonica, lucrul cu chakrele 8-12, invocarea ajutorului din afara, vindecarea trecutului).

La sfarsit, sunt prezentate aplicatii si studii de caz in situatii precum: modificarea posturii cu ajutorul energiei,  lucrul cu problemele spatelui si gatului, afectiuni specifice: dureri de cap, probleme ale ochilor, ale sinusurilor, sindromul tunelului carpian, probleme ale umerilor. Cartea contine capitole speciale despre autovindecare, vindecarea animalelor, vindecarea la distanta si vindecare emotionala astfel incat, orice problema de ordin fizic sau emotional sa-si poata gasi o rezolvare in paginile ei.

Ceea ce este uimitor in legatura cu aceasta carte, este simplitatea si accesibilitatea acestei metode: dupa numai cateva ore de la lectura acestei carti, poti incepe sa practici o munca de vindecare foarte profunda. Sfaturile de baza pentru a face o astfel de sedinta sunt:

 • nu uita nici o clipa de tehnicile de respiratie
 • conecteaza-ti intotdeauna respiratia cu senzatiile corporale pe care le simti atunci cand iti deplasezi energia prin corp (de altfel, in cel mai scurt timp acest lucru devine o obisnuinta si o a doua natura a practicantilor)
 • ramai cat mai focalizat asupra energiei, astfel incat aceasta sa isi amplifice la maxim frecventa de vibratie.
 • fii atent la informatiile pe care ti le ofera mainile si foloseste-le corespunzator.

Nici chiar scepticismul nu poate bloca energia vindecatoare sa-si faca efectul. Nu trebuie sa crezi in ocean pentru a te uda, tot ceea ce trebuie sa faci este sa sari in el. Acelasi principiu se aplica si in cazul de fata: nu trebuie sa crezi neaparat in eficacitatea Atingerii Cuantice pentru ca efectele ei miraculoase sa apara.

Aveti ocazia sa castigati aceasta carte, impreuna cu un exemplar din “Vindecare spirituala si nemurire. Caile terapeutice ale viitorului”, ambele oferite de Editura Adevar Divin, participand la concursul nostru in perioada 15-30 septembrie. Va dorim mult succes!

Pentru cei care nu se vor numara printre castigatori, cartea se poate comanda de pe site-ul www.divin.ro.

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *