Annemarie Postma: “ Un secret mai profund – Ce doreste viata de la tine ”, Editura Mix

Publicat: 29 iulie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

O buna perioada de timp, am fost bombaradati cu o serie de informatii despre legea atractiei.

Cartea lui Annemarie Postma, “Un secret mai profund – Ce doreste viata de la tine”, apartinand Editurii Mix este o reinterpretare a modului in care ar trebui sa ne raportam la aceasta pentru a ne imbunatati vietile.

Cele 12 legi regasite in aceasta carte:

1. Elibereaza-ti vointa
2. Sa vrei cu inima.
3. Sa stii de ce vrei ceea ce vrei.
4. Sa crezi in ceea ce vrei.
5. Ia o decizie, fa o alegere.
6. Recunoate-ti tendintele negative.
7. Invata sa treci mai departe.
8. Traieste in prezent.
9. Accepta-ti responsabilitatea.
10. Consolideaza-ti respectul de sine.
11. Daruieste ceea ce vrei sa primesti.
12. Cunoaste-ti scopul,
au rolul de a ne conecta la esenta fiintei noastre divine care stie exact ce are de indeplinit in a sa dezvoltare personala.
Poate ca unul dintre cele mai subtile adevaruri pe care aceasta carte le poarta printre randurile sale este acela ca nu este suficient sa ne dorim un lucru:

“Daca spui <<vreau sa fiu fericit>>, nu spui de fapt nimic. Da, vrei sa fii fericit – dar nu poti sa fii fericit daca nu te hotarasti sa fii fericit. Aceasta este o capcana in care cad foarte multi oameni: isi inchipuie ca stiu deja ce-si doresc, asa ca nu mai au nicio problema cu motivatia dorintei lor, intrucat considera ca nu mai trebuie sa faca nimic altceva decat sa-si doreasca. Dar nu poti fi fericit decat daca ai curajul sa iei o decizie.”

Astfel, intreaga carte penduleaza intre trei verbe interdependente: a vrea, a decide si a-ti asuma responsabilitatea. Cu totii stim ca suntem creatorii propriei vieti, insa avem tendinta de a uita acest lucru si de a ne rataci usor pe drumul nostru. Aceasta carte ne ofera sfaturi practice si concrete urmate de o meditatie usoara astfel incat sa fim la unison cu noi insine.

De asemenea, la sfarsitul fiecarui capitol regasim afirmatii si directii de urmat pentru a rezolva un anumit aspect care necesita mai mult timp si energie din partea noastra. Precum alte carti de dezvoltare personala, si aceasta ne arata ca schimbarea provinde din gesturile si faptele minore caroraam uitat sa le acordam importanta din cauza ca ne ridicam privirea si uitam sa ne bucuram de frumusetea ascunsa in noi.

Un alt aspect care merita sa fie mentionat este Legea Redirectionarii. Aceasta vine ca raspuns la intrebarea: “Bine, bine, eu fac afirmatii, gandesc pozitiv, dar de ce lucrurile nu se intampla asa cum imi doresc?”. Raspunsul pare sa fie destul de simplu: deoarece nu primim ceea ce vrem, ci ceea ce este necesar pentru cresterea noastra interioara. Astfel, Legea Redirectionarii ne ajuta sa respingem experientele de care nu mai avem nevoie pentru a reusi sa atragem lucrurile cu adevarat necesare evolutiei noastre.

Cartea lui Annemarie Postma ne reaminteste ca de fiecare data vom crea viata care oglindeste parerea noastra despre noi insine. Ea ne ofera instrumentele necesare pentru a ne apropia de visul nostru si pentru a-l urma. Restul, ca de obicei, e in mainile noastre.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *