Astrologie

Luna Plină și eclipsă de Lună, 19 noiembrie 2021: Deschiderea inimii

Pe tot parcursul lui noiembrie, planeta noastră se acordează la frecvența inimii. Este luna alinierii inimii noastre cu inima planetei. E momentul să ne ascultăm inima, să îmbrățișăm trezirea inimii și să lăsăm eclipsa de lună să ne aducă în acord cu frecvența inimii noastre.

Fiind portaluri de transformare și trezire, eclipsele vin, de obicei, împreună cu evenimente care ne ajută să mergem la nivelul următor pe calea sufletului. Transformările pot fi rapide iar uneori pot părea bruște deși, de fapt, se construiau de mult timp. Alteori pot dura săptămâni sau luni întregi. În ambele cazuri, energiile eclipsei ne ofera acces la portaluri de putere cosmică care ne pot ajuta să punem lucrurile în mișcare. Ne ajută să tăiem corzi, să facem salturi și să ne trezim spre noi nivele ale conștiinței.

Ciclul de eclipse Taur-Scorpion

Eclipsa lunară parțială din 19 noiembrie este prima eclipsă în Taur, din 2014 încoace. În același timp, reprezintă punctul de plecare pentru un nou ciclu de eclipse care vor veni lunile următoare.

Eclipsele vin în perechi, în semne opuse ale zodiacului. Această eclipsă este însoțită de eclipsa în Scorpion, pe care o vom experimenta în 2022. Acest ciclu de eclipse Taur-Scorpion este începutul unui proces mare. Ceea ce se manifestă acum, în acest moment, este doar o parte din planul mai mare. Ne poate lua mult timp și multe eclipse pentru a înțelege cu adevărat în ce moment important de creștere suntem acum.  

Pentru indicii legate de ce îți poate aduce acest ciclu al eclipselor, gândește-te prin ce procese, inițieri, încercări și teme de viață ai trecut între 2013 și 2014 – anii în care am experimentat același ciclu de eclipse Taur-Scorpion.

Cum ai evoluat în această perioadă? Gândește-te la schimbările prin care ai trecut de atunci și la modul cum le-ai integrat în ființa ta.

Redefinire a relațiilor

La nivel colectiv, luna noiembrie este despre relații – cu noi înșine, cu ceilalți, cu banii.

Venus este foarte activ acum, punând în mișcare tot ce ține de inimă, iubire și bani. Ce valorăm și ce considerăm demn de atenție legat de aceste teme? Tot ce e legat de aceste teme iese la suprafață acum.  

Dacă am fost pe terenuri mișcătoare cu anumite relații, la această eclipsă aducem lucrurile spre claritate. E posibil ca tot ce a fost nesigur în ultima vreme în viețile noastre să se destrame.

În mod sigur însă, ceea ce se va dizolva la această eclipsă sunt atitudinile și credințele care ne blochează să avem intimitate profundă în relația cu noi înșine și cu ceilalți. Este momentul perfect acum pentru iubirea de sine și pentru a crește această energie în viața noastră.

Unde ai fost prea dur cu tine?
Unde încă nu vezi cât de multe faci? Sau că faci mult mai multe decât crezi?
Unde încă nu îți dai permisiunea de a fi blând cu tine?
Unde încă te judeci pentru eșecuri?
Unde încă nu te iubești – prin tot ceea ce ai experimentat, prin oamenii care ți-au trecut prin cale și tot ceea ce ai trăit până acum?

Pornește cu tine și apoi extinde energia asupra celorlalți.

Menține-ți inima deschisă pentru a permite să vină și să plece orice ai nevoie.
Îmbrățișează energiile eclipsei ca pe o oportunitate de a îți deschide inima spre o iubire mai înaltă. Îmbrățișează acest moment și permite-i să îți arate calea spre următorul capitol din evoluția sufletului tău.

Adaptare: foreverconsicous.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *