Lună Plină în Leu, 16 februarie 2022: Destinul cel mai înalt

Publicat: 15 februarie 2022
Comentarii: Fără răspunsuri

Această Lună Plină în Leu ne pune față în față cu niște întrebări esențiale:
Ce stă în calea destinului tău cel mai înalt?
Ce gânduri, atitudini, credințe și obiceiuri te blochează de la a te conecta cu plenitudinea radiantă a cine ești cu adevărat?
Care este destinul cel mai înalt pe care l-ai putea avea?

Această Lună Plină în Leu se intersectează cosmic cu nodurile lunare, care sunt punctele de pe cer care ne reprezintă cel mai înalt destin.


Ce înseamnă destinul cel mai înalt?

Sub influența acestei Luni Pline, ne putem reaminti că destinul nostru cel mai înalt nu este undeva departe, într-un loc la care trebuie să ajungem prin luptă și durere, ci un loc liniștit care se află în interiorul nostru.

Mult prea des credem că a ne trăi destinul cel mai înalt și a ne trăi viața din energia scopului divin este un aspect legat doar de cariera, de profesie sau de munca pe care o facem. Deși este un aspect foarte important, a fi aliniat cu scopul nostru este mai mult o stare a ființei.

Este o energie care vine dintr-un loc profund și simplu. E nevoie să îndepărtăm toate complicațiile, să dăm drumul acestei idei că trebuie să muncim din greu ca să ne găsim scopul. Să reprogramăm aceste credințe, astfel încât să recunoaștem că scopul vine și se trăiește din interior înspre exterior.

Scopul, destinul cel mai înalt și toate aceste cuvinte frumoase pot însemna lucruri diferite pentru tine. Observă ce sentimente se creează în inima ta atunci când le rostești. Simte în inimă ce înseamnă pentru tine să fii aliniat cu scopul și cu destinul tău cel mai înalt. Ceea ce simți îți poate da o idee asupra locurilor unde trebuie să îți aduci atenția și ce arii ai nevoie să explorezi în această perioadă.

Unul din darurile pe care aceasta Luna Plină ni le oferă este energia ușurinței. Ne aduce aminte să ne îmblânzim energia, să devenim soft și să ne focalizăm pe a crea bucurie.

A fi într-o stare de bucurie este una dintre cele mai rapide căi de a ne conecta cu Divinul și calea destinului celui mai înalt. Calea bucuriei și calea scopului sunt adesea întrepătrunse. Urmând una, ne găsim într-un final calea spre cealaltă.

Dacă simți greutate legat de ceva din viața ta sau frustrare legat de anumite evenimente din viața ta, permite ca energia acestei luni pline să aducă ușurință în ființa ta și în situația respectivă. Fă un pas înapoi și permite frustrării să se îmblânzească. E important să poți vedea partea amuzantă a lucrurilor și să poți elibera atașamentul, amintindu-ți că totul este temporar.

Venus și Marte, Feminin și Masculin în echilibru

Venus și Marte sunt împreună în uniune sacră la această Lună Plină, creând circumstanțe favorabile echilibrului energiilor masculine și feminine în interior. Femininul și Masculinul, Zeița și Zeul – aceste energii din interiorul nostru pot renaște și se pot echilibra la această Lună Plină.

Renașterea acestor principii ne poate ajuta să ne deschidem inimile mai mult. Să ne regăsim sentimentul de pasiune, să ne recablăm la femininul și masculinul din noi și să ne reconectăm la Zeița și Zeul interior.

Venus și Marte sunt două energii creative foarte puternice, care pot fi folosite pentru proiecte creative și de inspirație, dar și pentru muncă de manifestare. Lucrând cu aceste energii, putem să ne sporim capacitatea de a atrage ceea ce ne dorim.

Luna Plină este, de obicei, un moment în care eliberăm energie. Cu Venus și Marte împreună pe cer putem însă să atragem spre noi energie care să ne ajute să ne simțim împuterniciți, pasionali, creativi și în contact cu corpul nostru.

Aceasta energie este favorabilă pentru a manifesta o relație romantică, conexiuni aliniate sau mentorul perfect. La fel, conexiunea cu sexualitatea, cu pasiunea pentru partenerul de viață și viața în general, sunt aspectele cu care această Lună Plină ne ajută din plin.

Să folosim energia pasională a Leului pentru a îmbrățișa tot ceea ce suntem în adâncul ființei noastre.

Sursa: foreverconscious.com
Traducere: Damaideparte.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *