Lună plină în Balanță, 6 aprilie 2023: Dorința inimii

Publicat: 5 aprilie 2023
Comentarii: Fără răspunsuri

Lună plină în Balanță din 6 aprilie 2023 aduce o energie care ne deschide calea către libertate si eliberare de restricții autoimpuse sau exterioare.

Sincronicitățile din aceste zile pot părea chiar magice, oameni și potențiale conexiuni noi pot intra în viața noastră, iar evenimentele care se întâmplă acum au potențialul de a ne schimba cursul vieții. Poate exista o dorință puternică de a ne conecta cu suflete pereche și cu grupurile de suflete care vibrează pe o frecvență similară.

Vindecarea relațiilor

Relațiile existente pot beneficia de o energie nouă. Vindecarea relațiilor, a dependențelor și a orice intră la capitolul “iluzie” va fi mai ușor de făcut acum. Tot ce nu mai servește binelui nostru cel mai înalt poate fi acum eliberat, permițându-ne să trăim de la nivelul adevăratului nostru sine autentic, de la nivelul sufletului profund.

Jupiter, împreună cu Soarele în Berbec, cu Luna Plină din Balanță, sunt alături de Chiron în Berbec, vindecătorul rănit. Aici se află cheia care ne ajută să deblocăm și să deschidem ușa către adevăratul nostru potențial, ajutându-ne să facem următorul pas pe calea noastră. Putem profita din plin de acest aliniament sub forma de zmeu, pentru a ne descătușa inimile, a elibera trecutul și a păși într-un nou mod de a iubi și de a trăi.

Chiron în Berbec ne aduce la lumină partea rănită căreia îi lipsește sentimentul de valoare de sine, de identitate și de a nu fi suficient. Acum avem premizele pentru a putea elibera și vindeca auto-sabotajul, care a fost adânc îngropat în mintea subconștientă și ne-a blocat calea către adevărata intimitate, relații fericite și sănătoase cu noi înșine și cu ceilalți. Chiron împreună cu Luna Plină în Balanță poate ajuta la vindecarea acestor tipare profunde, amintindu-ne de adevărata noastră măreție și cine suntem cu adevărat.

Salt cuantic în împlinirea potențialului

La această Lună Plină ne pregătim pentru un salt cuantic spre un mod cu totul nou de a trăi și de a iubi, într-un mod mai sănătos și mai conștient. Putem elibera acum tiparele legate de sentimentul că trebuie să muncim pentru a câștiga Iubirea. Ni se amintește acum la un nivel profund că suntem Iubire, am venit din Iubire și nu e ceva ce trebuie să câștigăm niciodată. Deja o avem, deja suntem suficient.

Soarele din Berbec, în opoziție cu Luna din Balanță, aduce lumină acolo unde a existat dezechilibru, în relațiile cu noi înșine și cu ceilalți. Ne va deveni brusc evident exact unde simțim că există o lipsă, un dezechilibru și poate, mai important, vom putea să vedem și de ce. Unde a existat un dezechilibru în interiorul tău, între prea multă sau prea puțină independență? Unde a existat lipsă de iubire în viața ta, inclusiv iubirea de sine? Unde a existat prea multă preocupare pentru ceilalți? Unde am stat prea mult în co-dependență și ne-am pierdut libertatea?

Putem experimenta Iubirea adevărată doar dacă avem libertatea de a fi noi înșine. Iubirea și libertatea sunt interdependente, două fețe ale aceleiași monede.

Este timpul să fim sinceri cu inimile noastre și să renunțăm la tot ceea ce ne-a blocat calea către adevărata bucurie și iubire. Acum e momentul pentru iubirea de sine radicală și reinventare. Pentru a ieși din orice situație toxică care ne aduce frustrare sau nefericire.

Totul este despre cum co-creăm în mod activ dorința inimii și viața potrivită pentru noi. Iubirea de sine e acum o prioritate de vârf. Asta aduce o schimbare completă a energiei, pe care vom începe să o simțim din ce în ce mai mult în săptămânile următoare.

Acum este timpul să ne facem viața mai puțin complicată, lăsând mai mult loc pentru bucurie și creativitate.

Uranus în Taur împreună cu Venus ne oferă puterea conștientizării de sine, a înțelegerii și, prin urmare, mai multă inteligență emoțională. Vom putea vedea acum viața noastră și relațiile cu ceilalți dintr-o perspectivă proaspătă, și numai că vom ști care sunt dorințele și nevoile tale, dar vom vedea și soluțiile.

Vom simți mai mult impulsul să sărbătorim Iubirea. Să ne oferim mai mult răsfăț, să vorbim cu alții cu mai multă grijă și dragoste, să creăm un mediu mai armonios. Putem profita de această energie exuberantă pentru a ne simți bine și pentru a ne înălța pe noi înșine și pe ceilalți.

Calea sufletului e activată

Mercur împreună cu Nodul Nord ne luminează acum calea sufletului, aducându-ne sentimentul că toate lucrurile sunt posibile, mai ales atunci când suntem capabili să îmbrățișăm pe deplin darul acestei Luni Pline. Acum putem simți că suntem în puterea noastră și putem prelua controlul asupra vieții și destinului nostru. Acum putem să începem să creăm viața pe care ne-o dorim. Nu ne mai putem lăsa fricile să ne aleagă destinul.

Inclusiv în relații, Venus ne ajută să facem ordine pe termen lung. Ce ne dorim de la un partener? Ce fel de standard vrem să stabilim pentru toate relațiile noastre? Putem să devenim mai conștienți acum, despre motivul pentru care atragem și alegem relațiile care nu funcționează pentru noi. Când începem să aducem sentimentul de ego sănătos și iubire de sine, totul începe să se așeze, putem atrage și putem păstra prietenii și relații sănătoase.

Berbecul este războinicul curajos care are un puternic simț al libertății și al individualității, ceea ce face ca orice constrângere sau limitare să pară insuportabilă în această perioadă. Există premizele pentru o schimbare radicală a percepției și o nevoie de a ieși din vechile modele de gândire și limitări. Nu mai suntem dispuși să jucăm la scară mică. Există un impuls de a ne extinde și de a crește dincolo de limitările din interior și din exterior și de a merge la nivelul următor al călătoriei noastre.

Cu Jupiter în conjuncție cu Soarele, totul este acum la scară mare. La fel și posibilitățile noastre, dacă practicăm iubirea de sine și să rămânem fideli propriei ființe și propriei noastre unicități. Avem șansa, mai ales acum, de a debloca potențialul, deoarece formațiunea Zmeului și Mercur în conjuncție cu Nodul Nord reprezintă un catalizator pentru a porni pe o cale nouă, captivantă și care ne poate schimba viața.

Acum putem deveni conștienți de cât de mare este puterea noastră personală și unde am dat-o în trecut. Avem acum ocazia să corectăm orice dezechilibru al puterii noastre personale. Acum e momentul să ne sărbătorim măreția. Acum putem vedea cât de mult ne-am dat puterea și cât de mult ne-am ținut pe loc în trecut.

Acum e momentul să ne topim rezistențele și să ne dezlănțuim măreția noastră interioară.

Lună Plină cu miracole!

Sursa: empower-astrology.com
Traducere: Damaideparte.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *