Luna Nouă în Taur 15 mai stabilitatea vine din acceptarea schimbării

Lună Nouă în Taur, 19 mai 2023: Cine ești cu adevărat

Publicat: 15 mai 2023
Comentarii: Fără răspunsuri

Această Lună Nouă în Taur este ca o izbucnire a puterii creatoare. Acum putem să naștem un mod cu totul nou de a trăi și aduce o schimbare de paradigmă în viețile noastre.

Taurul reprezintă însăși puterea creației. Această energie creativă puternică este extinsă prin intrarea lui Jupiter în Taur cu doar trei zile înainte.

La doar câteva ore după Luna Nouă, Marte se mută în Leu la 0 grade, în opoziție exactă cu Pluto în Vărsător și într-un aspect tensionat cu Jupiter și nodurile nord și sud. Cu trei planete la zero grade, sunt circumstanțe pentru a naște ceva nou și asta poate fi noua noastră versiune.

Ce naștem nou acum?

Această energie de acum este un catalizator major pentru a face o ultimă pauză de refacere. Astfel încât să putem îmbrățișa viața noul nivel la care mergem, revendicându-ne recompensele pe 31 mai, când Jupiter se va uni cu nodul nord iar această energie își va găsi punctul culminant.

Jupiter împreună cu nodul nord al destinului, care este prima dată în Taur din mai 1929, este unul dintre cele mai bune aspecte posibile ale expansiunii.

Jupiter în Taur ne recompensează cu generozitate, pentru toată munca noastră grea pe care am depus-o, din ianuarie 2022, când nodul nord s-a mutat pentru prima dată în Taur, pentru a ajunge la o viață trăită din abundență, pace și stabilitate.

Între acum și sfârșitul lunii mai, această energie dinamică ne îndeamnă la acțiune, ducându-ne în afara zonei noastre de confort. Ne poate lua prin surprindere și ne poate pune în mișcare, și orice blocaj din interior sau din exterior care ne-a împiedicat să acționăm poate deveni dintr-o dată clar în conștiința noastră.

Acum e momentul să îmbrățișăm schimbarea. Acum e momentul să reaprindem dorința de a merge mai departe și de a reuși să manifestăm viața care știm că e menită pentru noi.

Nu ne mai putem lăsa fricile să ne decidă destinul.

Calitatea vieții noastre se poate îmbunătăți dramatic acum. La fel și sentimentul de existență a Sinelui, voința, puterea personală și a ne simți cu adevărat în acceptare față de cine suntem.

Acum e momentul să susținem ceea ce credem.

Acum poate fi o intersecție în viața noastră și ne putem confrunta cu luarea unei decizii importante care poate avea un efect major asupra vieții noastre.

O decizie care ne poate ajuta să ne dezlănțuim inimile.

Un punct de cotitură karmic care ne poate ajuta să ne încununăm speranțele, visele și planurile de până acum.

Este un moment în care ne chiar putem eliberare ceea ce nu servește celei mai înalte manifestări ale sufletului nostru. Fie că este vorba despre relații toxice, moduri de gândire învechite sau comportament de auto-sabotare.

Este un punct de reinventare.

Evenimentele care au loc de acum până la sfârșitul lunii mai se pot simți ca pre-destinate. Ne putem simți ca și cum suntem conduși de forțe care par dincolo de controlul nostru.

Devenim brusc conștienți de marile noastre rezerve de talent, aptitudini și posibilități care ne sunt la îndemână.

Acum se poate trezi sentimentul de scop în viață, pasiunile și dorințele și pofta de viață. Acum putem merge la un nivel superior, spiritual și material, îmbunătățindu-ne calitatea vieții.

Acum chiar e momentul să ne aruncăm “cu capul înainte” în orice lucru care ne trezește pasiunea și dorința de viață, de evoluție, de a trăi la următorul nivel.

Acum e momentul pentru descoperirea pasiunilor și a dorințelor noastre de mult îngropate sub straturi de frică, apatie și dezamăgire și aprinderea pasiunii sufletelor noastre, din nou.

Acum e momentul să dezgolim strat după strat pentru a ne dezvălui Sinele adevărat.

Să găsim comoara îngropată adânc în inimile noastre.

Este timpul să luăm înapoi controlul asupra destinului vieții și asupra scopului sufletului nostru.
Să ne chemăm puterea și să facem pașii necesari.

Acum e momentul unui salt cuantic.

E momentul să mergem la următorul nivel.

Să facem ceea ce am simțit întotdeauna să facem.

Să ancorăm următorul nivel de putere personală.

Acum este timpul să acționăm.

Găsim libertatea interioară atunci când renunțăm la cine ar trebui să fim și îmbrățișăm cine suntem cu adevărat.

Sursa: Empower-astrology.com
Traducere: Damaideparte.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *