Lună Nouă în Capricorn, 11 ianuarie 2024: Cine suntem, la nivel de Sine

Publicat: 10 ianuarie 2024
Comentarii: Fără răspunsuri

Dacă încă te simți letargic de la încheierea anului 2023, această Lună Nouă în Capricorn din 11 ianuarie aduce un impuls nou. Acum îți poți regăsi motivația și îți poți reaminti că este timpul să începi din nou.

Luna Nouă din Capricorn de pe 11 ianuarie este prima Lună Nouă a anului. Această Lună Nouă vine cu energie nouă, dar are atașat de ea și energia finalurilor, datorită lui Pluto, care se afla la 29 grade in Capricorn.

Pluto va intra și ieși din Capricorn până în noiembrie 2024, când va ieși definitiv din acest semn. Dar aceasta este ultima Lună Nouă a Capricornului în care Pluto este aproape, aducând un sentiment de închidere și de sfârșit.

Pluto în Capricorn: 2008-2024

Pluto a intrat pentru prima dată în Capricorn în 2008. Poate părea dificil să ne amintim viața în alt mod. Ne-am obișnuit atât de mult cu Pluto în Capricorn, încât s-ar putea să ne pară un pic dificil să discernem lecțiile pe care ni le-a adus în tot acest timp.

În Capricorn, Pluto ne-a ghidat să recunoaștem ceea ce ne face să ne simțim stabili și în siguranță. A lucrat pe cele mai profunde straturi ale sufletului nostru, ajutându-ne să ne transformăm și să ne recunoaștem propria putere.

Pluto este Stăpânul lumii de jos, al întunericului și al subconștientului și, în timp ce a călătorit prin Capricorn, ne-a confruntat cu propriul nostru întuneric. Și cu multe etape în care am murit și am renăscut de nenumărate ori.

Pluto ne aduce aminte că nimic nu durează pentru totdeauna și că totul se disipă și se sfârșește, în cele din urmă. Și că, întotdeauna, după moarte urmează renașterea.

Deoarece aceasta este ultima Lună Nouă cu Pluto în Capricorn, se simte o renaștere care urmează acestei transformări prin care am trecut în toți acești ani. Acum se simte ca și cum straturile finale sunt îndepărtate și vom deveni reînnoiți în adevăratul nostru Sine. Proces care s-a întâmplat, oricum, treptat, în toți acești ani. Proces care a ajuns însă la ultima sa etapă, sub patronajul lui Pluto în Capricorn, din 2008 și până acum.

Așadar, această Lună Nouă este despre pregătirea scenei pentru 2024. Dar este, de asemenea, și despre onoarea trecutului și a transformărilor prin care am trecut în toată această perioadă, în ultimii 15 ani.

Este, de asemenea, despre recunoașterea a tot ceea ce s-a sfârșit în propria noastră lume interioară și în viața noastră.
Despre nenumăratele vieți trăite și morți simțite.
Despre oamenii întâlniți, iubiți, regăsiți și pierduți.
Despre regăsirile de sine din nou și din nou, la un alt nivel.
Despre ce am pierdut definitiv și nu mai putem recupera.
Despre ce am găsit definitiv și nimeni nu ne poate lua.
Despre versiunile noastre false, rătăcite în praful iluziei. Despre versiunile noastre reale, născute în dureri și desăvârșite prin devotamentul față de propria cale și puterea de a nu renunța la cine suntem cu adevărat.
Despre tot ce am construit în noi și dăinuie prin timp. Despre tot ce am distrus și s-a risipit.
Despre tot ce am lăsat să se transforme, în interiorul și în afara noastră.

Despre cine am devenit.
Despre cine suntem, la nivel de Sine.

Este o Lună Nouă despre Adevăr. Una care ne permite să vedem cu adevărat lucrurile așa cum sunt.

E ușor să ne prindem în rezoluțiile de Anul Nou și în primirea energiei proaspete pe care o aduce această primă Lună Nouă a anului, dar e important acum, în egală măsură, să celebrăm trecutul.

Să onorăm drumul pe care l-am parcurs. Călătoria noastră și a celor cu care ne-am întâlnit pe drum. Toate lucrurile, drumurile, destinele la care am fost martori. Toate momentele care ne-au condus acolo unde suntem acum.

Un nou început la nivel de Sine

Capricornul este un semn de pământ, așa că putem folosi această Lună Nouă pentru a crea o structură în rutina noastră zilnică și pentru a ne motiva să facem ceea ce trebuie făcut.

Se simte acum un val de energie care să ne ajute să ne simțim motivați să realizam ceea ce este aliniat pentru noi în continuare

Se spune că intențiile stabilite la Lună Nouă în Capricorn aduc promisiunea îndeplinirii lor pe termen lung. Deci, dacă există ceva în care doriți să vă angajați pe termen lung, stabiliți-vă intenția și apoi acționați în această direcție, la această Lună Nouă.

Acțiunea va fi pecetluită de energia Lunii Noi, ajutându-vă să mențineți și să ancorați acel timeline pentru o lungă perioadă de timp de acum încolo.

Adaptare: Foreverconscious.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *