Echinocțiul de toamnă, 23 septembrie 2023: Impuls spre schimbare

Publicat: 21 septembrie 2023
Comentarii: Fără răspunsuri

Echinocțiul din 23 septembrie aduce un punct de cotitură în anul astrologic. Energia începe să se schimbe într-o nouă direcție, oferind impuls spre schimbare, evoluție și creștere.

Dacă ne uităm la anul astrologic, echinocțiul din septembrie este jumătatea drumului. Este un moment în care începem să analizăm ceea ce am realizat până acum. Deși nu vom ajunge la sfârșitul acestei călătorii până la echinocțiul din martie, e momentul să reflectăm la această etapă a călătoriei noastre și la cum ne-am dori să fie restul drumului rămas până în martie.

Cum ai vrea să se încheie acest capitol? În ce direcție vrei să duci restul poveștii? Putem deveni astfel scriitorii propriei povești. Echinocțiul este un moment bun pentru a vorbi cu Universul și a stabili intenții legat de ceea ce ne dorim în continuare.

Echinocțiul și vălul dintre lumi

Echinocțiul este un moment sacru în care vălul dintre lumea fizică și cea spirituală este subțire, iar matricea energetică a planetei intră într-o vibrație și armonie înaltă. Întreaga Mamă Pământ răspunde la energia Echinocțiului.

În emisfera nordică, natura începe să se transforme iar în emisfera sudică să înflorească. Indiferent unde locuim, putem simți această schimbare de energie care curge prin propriile noastre vieți. S-ar putea să descoperim că unele lucruri trebuie eliberate iar alte lucruri înfloresc pe deplin în această perioadă.

Acum putem analiza ce avem nevoie să extindem și ce trebuie să contractăm. Putem începe să vedem ce este cel mai important pentru noi, pe ce vrem să ne cheltuim energia și unde dorim să ne punem intențiile în perioada următoare.

Dacă ne simțim dezechilibrați, petrecerea timpului în aer liber, conectați la natură poate fi incredibil de armonizator și de vindecător.

Echinocțiul din septembrie și începutul sezonului Balanței

Echinocțiul din septembrie aduce, de asemenea, începutul sezonului Balanței, un semn al zodiacului care este strâns legat de găsirea echilibrului și de fluxul între a da și a primi în viața noastră. Energia Balanței ne ajută să ne uităm la ceea ce devenim în relațiile din viața noastră.

Ne place cine suntem când suntem în preajma anumitor oameni?
Există relații care scot la iveală tot ce este mai bun din noi?
Există anumite relații care ne provoacă să creștem, declanșându-ne rănile vechi? Există relații care sunt pur și simplu hrănitoare, din bucurie?
Există relații care se simt unilaterale sau relații pe care ne simțim obligați să le menținem?

Relațiile sunt deseori cei mai mari profesori ai noștri. Avem nevoie de ele să prosperăm, să creștem și să înțelegem cine suntem cu adevărat.

Dacă doriți să lucrați pe relații, Echinocțiul și energiile sezonului Balanță oferă un moment benefic.

Iată o propunere de analiză a relațiilor:

Gândește-te la relațiile tale: cele mai apropiate, cele mai profunde și cele mai deranjante.
Aceste întrebări pot fi dificile și nu sunt concepute pentru a primi un răspuns complet, ci pentru a trezi sau a stârni idei sau perspective diferite.

 • Ce crezi că încearcă să te învețe această relație?
 • Simți că această relație are aspecte karmice sau este un contract al sufletului? Dacă da, care crezi că este scopul superior al tuturor celor implicați?
 • Crezi că faci proiecții în această relație și vrei ca lucrurile să fie altfel decât sunt?
 • Asculți cu adevărat și comunici clar în această relație sau doar presupui?
 • Trebuie să se schimbe ceva în această relație și, dacă da, poate această schimbare să înceapă cu tine?
 • Cum poți să aduci ce ai mai bun în această relație?
 • Ce părți din tine sunt înăbușite în această relație? Ce părți din tine sunt încurajate să înflorească?

  Un Echinocțiu binecuvântat să avem!

  Adaptare: foreverconscious.com
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *