14 decembrie 2020,Lună Nouă, Eclipsă de Soare: Deschiderea spre a primi

Publicat: 12 decembrie 2020
Comentarii: Fără răspunsuri

Pe 14-15 decembrie, avem Lună Nouă cu Eclipsă de Soare în semnul Săgetatorului. Stăm pe un nou portal energetic care ne aduce promisiunea noilor începuturi și oportunitatea de a pune lucrurile în mișcare.

Energia puternică de la această eclipsă ne va răsplăti energetic pentru toată munca din ultimul timp. Acest lucru va fi amplificat de Saturn care va ieși din Capricorn și va intra în Vărsător pe 17 decembrie. Atunci când Saturn părăsește un semn zodiacal și intră în altul, suntem răsplatiți pentru toată munca grea pe care am depus-o.

Energia eclipsei solare

Energia eclipsei solare are puterea să amplifice aceste energii. Ariile în care am avut cele mai mari provocări în ultimul timp sunt de obicei aceleași cu cele în care am avut cea mai mare creștere și acestea sunt exact locurile din viețile noastre în care vom primi și mai mult în această perioadă.

Eclipsa Solară este la 23-24 grade de Săgetator, la doar câteva grade distanță de Centrul Galactic. Centrul Galactic este centrul Universului și se află la 27 grade de Săgetător. Este o zonă sensibilă a zodiacului care indică activări galactice puternice.  

În lumina acestei eclipse, nivelul nostru de conștientizare merge la următorul nivel și conștiința noastră ascensionează. Putem să simțim dureri de creșterii și simptome ale ascensiunii. Putem accesa mai mult intuiția noastră, ghizii și Sinele mai Înalt, cu ușurință mult mai mare.

Deschiderea spre a primi

Este deja un șablon să spunem că vom trece prin energia începutului, la fiecare eclipsă care are loc. Adevărul este că avem energia începutului la dispoziția noastră în fiecare moment. În fiecare zi, în fiecare dimineață. Întrebarea este: cât de deschiși suntem să primim energia începutului? Cât de puternică este încă partea care ne-a ținut cablați la tot ceea ce ne-a condus până acum viața din umbră? Cât de deschiși suntem să primim, dincolo de ceea ce ne-am imaginat vreodată că putem primi? A venit momentul în care deschiderea spre a primi nici măcar nu mai este o decizie pe care trebuie s-o luăm, ci este o energie care ne bate la porțile sufletului pentru a ne ajuta să fim cine suntem cu adevărat.

Universul ne oferă mereu această energie, însă până nu o primim cu adevărat nu ne putem mișca în direcția potrivită sufletului. Cea mai rapidă cale de a intra într-o stare de a primi este să ne verificăm starea mentală. Putem face asta focalizându-ne pe abundență, apreciere, recunoștință, cât de des putem.

Și apoi vindecând programele și părțile din noi care ne-au ținut în victimizare, în a ne plânge de milă, în a ne dori ca lucrurile să fie diferite și în gândire limitativă. Pentru ca apoi să ne deschidem spre tot ceea ce vine spre noi în perioada următoare și apoi, spre ceea ce avem de oferit.

A oferi din puritatea inimii noastre este un alt mod de a ne deschide spre a primi. Acest moment al anului scoate la suprafață dorința de a oferi, dar e important ca acest impuls să vină dintr-un loc al inimii mai degrabă decât dintr-un loc de obligație. Când a oferi vine din inimă, devine același lucru cu a primi. Ambele energii sunt ca două fețe ale aceleiași monede, ambele provenind din Sursă, ajutându-ne să creăm și să fim mai mult.

Conexiune cu eclipsa din 5 iunie 2020

Această eclipsă este conectată cu eclipsele experimentate în iulie 2020. Este direct conectată cu eclipsa din 5 iunie 2020. Îți aduci aminte ce ai avut de eliberat din viața ta la eclipsa de lună din iunie? Atunci a rămas un spațiu gol care va înflori acum, sub influența acestei eclipse solare din decembrie.

Mercur este foarte activ la această eclipsă. El reglează comunicarea și mintea noastră. La această eclipsă, puterile noastre de a crea și de a materializa sunt amplificate, așa că e nevoie să dăm atenție lucrurilor spre care alegem să ne focalizăm. Ceea ce gândim se multiplică iar asta se va întâmpla la dublu sub puterea acestei eclipse. E nevoie să fim conștienți de procesul gândurilor în aceasta zi, dar este important să ne amintim și că e nevoie să fim sinceri cu noi înșine.

Nu trebuie să fim falși, în nicio circumstanță. E nevoie să stăm în adevăr, dar într-un mod care încurajează expansiunea. De exemplu, în loc să ne focalizăm pe o greșeală și să pretindem că nu s-a întâmplat niciodată, putem să admitem greșeala cu blândețe și să ne focalizăm pe modalități în care putem să mergem înainte.

Mercur, mesagerul Zeilor, aduce în viețile noastre și idea de a ne asculta divinitatea interioară. Fiecare din noi are în el esența lui Dumnezeu, astfel încât ne putem conecta oricând cu partea îndumnezeuită din noi și să ascultăm înțelepciunea pe care o împărtășește. Ne conectăm cu adevărat la o putere uriașă atunci când ascultăm propria noastră divinitate.

Eclipsa solară din Săgetător ne ajută să observăm binecuvântările care au fost ascunse în umbră. Universul ne ajută și ne răspunde. E momentul să ne împământăm în această energie a eclipsei solare și să ne ținem inima și mintea ancorate în miracolul ființei noastre. Și să ne bucurăm de faptul că această eclipsă ne aduce una dintre cele mai frumoase și luminoase energii pe care le-am experimentat în întregul an.

Adaptare: https://foreverconscious.com

Traducere: Mihaela Marinaș

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *