Luna Nouă în Taur 15 mai stabilitatea vine din acceptarea schimbării

Luna Nouă în Taur, 15 mai 2018: Stabilitatea vine din acceptarea schimbării

Publicat: 14 mai 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

Luna Nouă în Taur din 15 mai pavează calea pentru schimbări cosmice. Este un început  pentru ceea ce avem de făcut pe parcursul anului. Nu doar datorită energiei Lunii Noi, ci și faptului că Uranus intră în Taur în aceeași zi.

Atunci când o planetă puternică precum Uranus își schimbă semnul, aduce o energie nouă, în special atunci când se mută în același semn cu Luna Nouă.

Energia Taurului este despre securitate și stabilitate. Uneori căutăm siguranță în exterior și e în regulă, însă adevărata siguranță vine din interior. Din acceptarea faptului că nimic nu este garantat nimănui niciodată.

Singura garanție este schimbarea și a învăța cum să acceptăm schimbările care ne apar în cale.

Orice în viață are început și sfârșit. Chiar și tu. În fiecare zi experimentăm nașterea și moartea, în fiecare moment experimentăm fluxul constant al schimbării.

Uneori schimbările pot fi mici și neobservate, iar alteori pot fi uriașe și pot zdruncina tot ce credeam și știam. A deveni confortabil cu schimbarea este cel mai puternic lucru pe care îl putem face.

Luna Nouă în Taur: Stabilitate și schimbare

Această Lună Nouă și energia planetei Uranus ne determină să ne concentrăm pe a crea stabilitate în viață prin acceptarea schimbării.

Stabilitatea interioară vine din a ști că nimic nu este cu adevărat stabil și a accepta acest lucru.

Când ne abandonăm schimbării, când ne abandonăm morții și renașterii energiei vieții, când înțelegem că totul e temporar, atunci putem găsi cu adevărat pacea și stabilitatea.

Aceste schimbări care vin cu Luna Nouă în Taur pot aduce transformări în viețile noastre. Dacă schimbarea deja a venit, suntem ghidați să atingem un nou nivel de acceptare și înțelegere.

Cea mai bună cale de a naviga prin această energie este a practica acceptarea și a rămâne prezenți în moment.

Atunci când vine schimbarea, reacția frecventă este să fim îngrijorați legat de ce se va întâmpla. E nevoie să învățăm să ne focalizăm pe lucruri, moment cu moment, fără să opunem rezistență la ceea ce apare în cale. Acest lucru aduce cu sine un sentiment profund de pace.

Suntem co-creatori pe această planetă. Chiar dacă nu avem control asupra a orice ne apare în cale, avem control asupra modului cum simțim, gândim și acționăm.

Focalizându-ne pe ceea ce este în controlul nostru mai degrabă decât pe ceea ce nu este și devenind conștienți de sentimentele, gândurile și acțiunile noastre, putem să simțim mai multă pace în viețile noastre și să ne deschidem spre noi posibilități. A ne lupta cu schimbarea nu va funcționa niciodată. Ceea ce avem de făcut este să ne deschidem și să încercăm să o acceptăm atât cât putem de bine.

Schimbarea, catalizator al creativității

Această lună nouă va aduce energie de schimbare și un val puternic de creativitate.

Schimbarea este însoțită de energia creativității. Este un moment în care poți să creezi ceva nou din noul set de circumstanțe din viața ta.

E important să ne focalizăm pe ceea ce e nou, în loc să ne luptăm pentru a menține ceea ce e vechi. Astfel, putem să ne deschidem inima și mintea spre lucruri pe care nu le-am observat și să creăm o nouă realitate.

Luna nouă și mișcarea lui Uranus într-un nou semn astrologic ne va ghida să activăm și să acceptăm schimbarea, pentru a ne simți în siguranță. Ne vom conecta mai mult la creativitatea noastră pentru a ne deschide spre posibilitățile pe care schimbarea le aduce.

“Viața este o serie de schimbări naturale și spontane. Nu le opune rezistență; asta creează doar regret. Lasă realitatea să fie realitate. Lasă lucrurile să curgă natural în orice fel vor ele.” – Lao Tzu

Sursa: http://foreverconscious.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *