Luna Nouă în Gemeni 13 iunie 2018 Trăire în Adevăr

Luna Nouă în Gemeni, 13 iunie 2018: Trăire în Adevăr

Publicat: 11 iunie 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

Luna Nouă din iunie, din semnul gemenilor, este un moment sacru din an, un moment în care devine vizibil modul cum ni s-a schimbat viața în ultimul timp și spre ce lucruri noi ne îndreptăm acum.

2018 este un an dedicat construirii fundației pentru visele care ne vor defini viața în următorii ani. Fiind ajunși acum la jumătatea anului, privim înapoi și evaluăm cât de departe am ajuns în călătoria noastră.

Este un moment de reflecție asupra a ceea ce s-a întâmplat și asupra a ceea ce urmează.

Indiferent unde te afli acum în călătoria ta, această Lună Nouă îți va ghida calea și-ti va aminti că nu e niciodată prea târziu pentru un nou început. Indiferent cât de mic sau de mare este acest început.

Cât de mult stăm în Adevăr?

Energia Gemenilor este despre exprimarea de sine, despre a sta în adevăr, a ne exprima adevărul și despre a ne găsi creativitatea. Este și despre discernământul între gândurile adevărate și gândurile care vin din fricile noastre.

La această Lună Nouă suntem încurajați să observăm ce gânduri și sisteme de credință ținem cu noi. Ce povești ne spunem mereu și mereu? Ce gânduri ne blochează creșterea?

Oferindu-ți timpul să te întrebi aceste lucruri, poți începe să întrevezi adevărul de dincolo de aparență. Poți începe să descoperi profunzimea sufletului tău și să-ți rescrii poveștile care nu îți mai servesc.

Conectarea cu Sinele Superior

Este un moment prielnic pentru această evaluare. De asemenea, această Lună Nouă în Gemeni ne va ghida accesul la înțelepciunea interioară.

Pentru că atunci când sufletul nostru a venit în acest corp, a adus cu el înțelepciunea din alte vieți și din întregul Univers. Această cunoaștere este accesibilă tuturor, dar uneori Cosmosul ne oferă portaluri de acces pentru a primi informația mai ușor.

Această Lună Nouă este un portal care ne va ajuta să primim insight-uri de la Sinele Superior. Avem cu toții o înțelepciune înnăscută și avem acces la răspunsurile pe care le căutăm. Trebuie doar să călătorim în interior pentru a le găsi.

Energia Gemenilor este și despre comunicare, deci putem să accesăm adevărul interior și punând pe hârtie gândurile și sentimentele pe care le avem.

Claritate sporită la Luna Nouă

Uneori claritatea poate veni din ceva atât de simplu precum a ne așterne toate sentimentele pe hârtie. Și a lăsa spațiu pentru orice răspunsuri am putea să primim.

Luna Nouă din iunie este unul din cele mai puternice momente ale anului pentru a da restart modurilor învechite în care gândim. 

Este momentul să creăm un nou adevăr care să reprezinte versiunea a cine suntem în acest moment. E momentul să accesăm adevărul nostru cel mai profund. Și e momentul să lăsăm adevărul să rescrie gândurile și percepțiile eronate care ne-au condus viața până acum.

Folosește această energie pentru a intra în contact cu adevărul interior, pentru a-ți crea o voce interioară iubitoare și blândă. Folosește această energie pentru a curăța gândurile care nu îți mai servesc, astfel încât să îți creezi începutul pe care îl dorești.

Adaptare după http://foreverconscious.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *