Lasă-ți Esența să strălucească

Publicat: 29 mai 2020
Comentarii: Fără răspunsuri

Bună, dragii mei!

De curând am oferit pe site-ul Soul-union.com varianta prescurtată în limba engleză a programului de transformare spirituală “Lasă-ți Esența să strălucească“. Am fost ghidată să ofer aceste video-uri în limba engleză și aici, pentru a fi în folosul comunității Damaideparte vorbitoare de limba engleză.

Despre programul Lasă-ți Esența să strălucească:

Lucrând cu multe suflete de-a lungul anilor, am observat că, în general, vin spre mine suflete cu câteva trăsături aparte: cu un potențial uriaș, o sensibilitate și o cunoaștere extraordinare la nivel de suflet, însă neavând curajul să se arate în toată frumusețea și strălucirea Esenței lor.

Această categorie de suflete eu o numesc suflete avansate. Și adevărul pe care l-am observat lucrând cu aceste suflete este: majoritatea sufletelor avansate nu trăiesc la înălțimea frumuseții sufletului lor. 

Așa că …
…Dacă muncești la propria ta vindecare de ani de zile, dacă ți se pare că acest proces nu se mai termină, dacă simți că cei din jur nu te înțeleg, dacă ai tendința să te izolezi, pentru că simți că nu aparții, dacă ți se pare că viața pe Pământ e mult mai grea decât ar trebui, dacă te simți ciudat și vinovat pentru că ești diferit, dacă încă nu ai aflat, după toată munca pe care ai făcut-o cu tine, care este rostul tău aici…

Sau dacă știi toate astea, însă nu ai găsit încă modul prin care să manifești în lume cine ești tu, cu adevărat…atunci acest program de transformare spirituală este pentru tine.

Pentru că e momentul să afli că suntem mai mulți ca tine aici, pe Pământ. E momentul să afli că toti cei care ne regăsim în descrierea de mai sus păstrăm în sufletul nostru intactă conexiunea cu Sursa și că suntem aici ca să aducem o nouă paradigmă pe Pământ, în toate aspectele vieții.

Pentru voi, cei care vă regăsiți în aceste cuvinte, am creat acest program de transformare spirituală: 

 • pentru cei care simt că a sosit momentul să strălucească în Esența lor
 • pentru cei care vor să vindece, în toate structurile ființei lor, provocările sufletelor avansate
 • pentru cei care vor să-și aducă aminte cum să-și regăsească conexiunea supremă cu Esența lor și să învețe să o manifeste pe Pământ

Faptul că tu ești un suflet avansat nu înseamnă că ceilalți sunt mai puțin avansați sau evoluați. Așa că nu te sui pe piedestal și nici nu te simți vinovat.

Nu ești nici mai presus, nici mai prejos decât ceilalți. Însă beneficiezi de o cunoaștere profundă la nivel de suflet și ai calități ale sufletului foarte importante și necesare în această perioadă pe Pământ.

Despre aceste calități, despre cine ești la nivel de suflet, despre cum să-ți aduci aminte cine ești și despre cum să înveți să-ți manifești esența pe Pământ și despre provocările din această călătorie vom vorbi în acest program de transformare spirituală.

Acest program este un program de suport, ghidare, consiliere, transformare și vindecare pentru suflete avansate.

Varianta completă a programului este în limba română și poate fi accesată contra cost. Mai multe detalii găsiți aici: Program complet Lasă-ți Esența să strălucească!

Varianta scurtă, gratuit în limba engleză

Mai jos puteți găsi varianta scurtă și gratuită, constând în trei filmulețe youtube în limba engleză pe care vă invit să le ascultați cu inima.


Prima parte: Ce înseamnă să fii un suflet avansat. Principalele caracteristici ale unui suflet avansat. Scenariul de viață al unui suflet avansat.

Partea a doua: Principalele provocări sufletești pe care le întâmpină sufletele avansate în călătoria lor pământească. Cum să le transmutăm și să trecem dincolo de ele: provocări karmice, răni ale copilului interior și cadrul familial disfuncțional, traume și programe transgeneraționale, programe la nivelul conștiinței colective, conectarea cu subsolurile emoționale ale disperării, lipsa de merit, conexiunea cu energii astrale întunecate, supra-responsabilitate, auto-sabotare, compasiune exagerată, teama de a păși în lumină, sentimente de închisoare interioară, sentiment puternic că Iubirea nu este posibilă pe Pământ.

Partea a treia: Puterea personală și misiunea spirituală a sufletelor avansate. Principalele modele de auto-sabotaj privind puterea personală. O nouă paradigmă a puterii. Cum ne putem conecta mai mult cu amprenta originară a sufletului și misiunea sufletului nostru.

Introducere
Partea I
Partea II
Partea III
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *